Cum se elimină din istoricul Google Chrome doar anumite site-uri, în lot

Pentru că prezența lor încurcă, pentru că nu vrem să le vadă și alte persoane care au acces la calculator, sau pentru că vrem să curățăm istoricul doar de cele de care știm că nu mai avem nevoie. Indiferent de motivele pentru care dorim să eliminăm doar anumite site-uri din istoricul de navigare al Google Chrome, soluția rămâne aceeași.

elimina site-uri specifice din istoricul google chrome

Pentru eliminarea în lot a anumitor site-uri, accesăm istoricul de navigare (Ctrl+H sau tastând în bare de adrese chrome://history), introducem în caseta de căutare filtrul care va sigura doar rezultatele site-ului pe care dorim să-l eliminăm din istoricul de navigare, bifăm caseta primului rezultat listat și, ținând apăsată tasta Shift, selectăm ultima casetă.

Pentru eliminarea lor apăsăm butonul Elimină elementele selectate. Țineți cont doar de faptul că elementele selectate vor fi șterse din toate dispozitivele în care folosim browserul Google Chrome, și în care acesta a fost conectat la același cont Google.

eliminate din toate dispozitivele

Înainte de ștergerea lor, Google Chrome ne va cere să confirmăm acțiunea.

elimina elementele selectate

Indiferent de dispozitivul de pe care s-a efectual eliminarea lor, elementele șterse vor dispărea și din celelalte în care se folosește browserul Chrome conectat la același cont Google, de îndată ce acestea vor fi conectate la Internet.

5 Comentarii

  1. Folositi Firefox.E mult mai bun,credeti-ma!Plus ca are suplimente absolut gratuite nu cum e Google Chrome cu unele la care trebuie musai sa platesti daca vrei sa le ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.