Cum se elimină săgețile iconițelor de pe Desktop

Iconițele scurtăturilor de pe Desktop, după cum știți, au deasupra lor o săgeată rotunjită, dar pentru un aspect mai plăcut, unii utilizatori preferă eliminarea acestora. Putem ascunde, sau mai bine zis elimina aceste săgeți prin diverse metode, dar eu vă voi vorbi despre cea mai simplă dintre acestea: eliminarea lor cu ajutorul programului portabil și gratuit Windows Shortcut Arrow Editor, pe care îl puteți descărca de aici.

elimina sageti shortcuts

Windows Shortcut Arrow Editor este oferit în două versiuni, prima pentru sistemele de operare de 32 de biți, cealaltă pentru versiunile de 64 de biți. După descărcarea și dezarhivarea arhivei zip, accesați folderul ce corespunde arhitecturii instalate în PC-ul vostru și rulați aplicația.

După cum veți vedea, Windows Shortcut Arrow Editor este unul dintre cele mai simple programe cu care ați avut de-a face, acesta dispunând de un singur panou ce găzduiește opțiunile Windows Default, Classic Arrow, No Arrow și Custom. Deoarece scopul nostru este acela de a elimina săgețile de deasupra iconițelor, bifăm cea de-a treia opțiune, No Arrow, așteptăm ca săgețile să dispară de pe toate iconițele de pe Desktop, apoi închidem programul.

După cum v-am spus și mai sus, există și alte modalități prin care putem elimina săgețile de pe iconițele scurtăturilor de pe Desktop, dar personal nu cunosc niciuna mai simplă și mai rapidă decât cea prezentată și prin urmare, e singura pe care o folosesc.

Un comentariu

  1. E bine totusi sa lasam sagetile.Uneori se confunda cu executabilul,avand aceeasi grafica si nu mai sti care-i iconita programului si care-i executabilul.Mie m-i s-a intamplat sa incerc sa pun intr-un cloud un executabil si sa iau de fapt pictograma.Oricum,pentru cine doreste,il poate folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.