Episodul #02 al podcastului „Hi IT”

Niște probleme tehnice m-au împiedicat să fac emisiunea împreună cu Peter, dar pentru că îmi place să-mi țin promisiunile, am produs, cu ajutorul colegului Marian, aka Moxin, moderator și editor pe mai multe site-uri, bloguri și forumuri, printre care și acesta, varianta podcast.

microfon podcast

Am vorbit despre experimentul anunțat alaltăieri pe blog, despre Kaspersky OS, Asteroid OS, noul competitor al Android Wear și bătrânul Windows XP folosit, încă în instituții, subiecte de discuție la care am ajuns via TechZip.ro.

Insist, e un episod improvizat, dar l-am făcut din dorința de a nu-i dezamăgi pe cei care azi așteptau noul episod. A ieșit ceea ce puteți asculta mai jos ori descărca de aici.

P.S. Scuze Cosmin, dar m-am complicat și n-am mai avut când reînregistra vocile pentru interviul cu tine. O să rezolv până la episodul următor, promit! :)

5 Comentarii

  1. Cel mai greu îți va fi în primele 2-3 zile, când parcă nimic nu-i la locul lui, mouse-ul se comportă diferit de cum ești obișnuit să o facă, butoanele-s în altă parte, șamd, dar dacă reușești să treci de perioada de acomodare cred că nu vei vrea să te reîntorci la Windows. Eu, deocamdată, nu-i simt lipsa, dar mai am timp până pe 10 ianuarie. :)

   Oricum, îți recomand să-l încerci, asta fără discuții.

  2. Deja mă joc de vreo 4 ore cu ubuntu 16.04. Îmi place foarte mult. Momentan sunt blocat la fonturile din Google Chrome, că nu reuşesc să le instalez şi la tastatura din limba română(cea fără inversarea dintre z şi y). În rest e mişto şi sunt all-in, fără un windows instalat.

  3. Nu știu cum se face dar nu ți-am văzut comentariul până acum, altfel te-aș fi ajutat cu mare plăcere, dar mă bucur să aflu (de la tine de pe blog) că ai reușit într-un final.

 1. Am incercat sa trec full time pe Ubuntu, dar lipsa suportului pentru jocuri m-a facut sa revin la windows (10), in care am aplicatii native fara care nu asi putea sa lucrez (pushbullet, Filmora, twitch, Paint.NET). Dar… dar am luat un desktop special pentru hackintosh care a rulat excelent si nu a existat aplicatie fara suport (next, next .. finish) dar jocurile lasa de dorit.
  In Steam am foarte multe jocuri si exista diferente de fps din Windows pe alte sisteme chiar si Steam OS. Momentan rama pe Windows.

  Apropo ;) te am in bara de favorite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.