Eroarea PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (NNSHttp.sys)

A apărut pentru prima dată în 29 decembrie, târziu în noapte, la doar câteva ore după instalarea driverelor Xiaomi. Pentru că eu știu întotdeauna mai bine, am dezinstalat driverele, am dat restart și-am zis „Gata! Problemă rezolvată!”. După vreo 15 apare un nou BSoD, afișând același mesaj de eroare, respectiv PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (NNSHttp.sys). Tot pentru că eu sunt mai deștept decât toată lumea, am zis că trebuie să fie de la fișierul de paginare, că-l mutasem de pe o partiție pe alta cu o zi mai devreme. Am dezactivat paginarea, am repornit computerul și l-am folosit fără fișier de paginare. Până azi, când…

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (NNSHttp.sys)

Pentru că m-am lămurit cât de bine le știu pe toate, am dat un search pe Google. În doar cinci minute am aflat că nu sunt singurul care a văzut-o, că e provocată de Panda Cloud Antivirus și că există o soluție oficială pentru ea.

Eu am profitat de ocazie pentru a face o pauză de antivirus (am obiceiul ca din când în când să înlocuiesc temporar antivirusul pe care îl folosesc cu oricare altul la fel de bun), așa că am dezinstalat Panda Cloud Antivirus și-am pus Bitdefendet Total Security 2015. Am reactivat și paginarea, că fără swapfile aplicațiile Modern UI nu se mișcă la fel ca atunci când e activat.

4 Comentarii

    1. Sunt de acord cu tine, cel mai bun Firewall pentru Windows, e cel al Windows-ului, plus ca in Windows 8, multe aplicatii UI au o dependenta fata de Windows Firewall, fiind considerat o necesitate, asa ca, inlocuirea lui nu ar fi o solutie prea la indemana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.