Experiența mea cu Depanero

Vă spuneam în urmă cu aproape trei săptămâni că G402-ul se defectase și l-am trimis la reparat la Depanero. L-am primit înapoi după aproape o săptămână în service, însă cu o nouă defecțiune, una extrem de enervantă ce făcea ca mausul să rămână în permanență activ și cursorul se mișca în continuu de parcă l-ar fi scuturat cineva.

cursor G402

Nu pare ceva grav, iar la rezoluția monitorului meu, 2560 x 1080, problema abia dacă putea fi sesizată. Cu cât rezoluția era mai mică și dpi-ul mausului mai mare, cu atât mai mult se deplasa cursorul pe spațiul de lucru.

În jocuri și aplicații în care trebuie să faci click-uri precise, utilizarea mausului cu această defecțiune era mai mult o loterie decât o simplă activitate, așadar l-am trimis înapoi chiar în ziua următoare. După alte câteva zile am primit mesaj că a fost reparat, că i-a fost înlocuită lentila și că-l voi primit curând, ceea ce s-a și întâmplat, dar l-am primit tot defect.

Am sunat la Depanero și i-am întrebat, cu bună credință și cele mai bune intenții, dacă tehnicienii lor testează produsele după ce le repară, dacă se ține cont de problema raportată de client, că-mi venea greu să cred că fac asta din moment ce l-au trimis de două ori defect?!

Le-am explicat că vorbim de un maus care, după reparațiile efectuate de ei, trebuie deconectat de la USB pentru a viziona un video pe ecran complet, altfel activează tot soiul de meniuri, a cărui cursor se mișcă fără a deplasa mausul pe mouse pad, deci nicidecum de o problemă greu de identificat. Mi-au zis să-l retrimit în service și că de această dată vor face tot posibilul să-l repare. Oh, mulțumesc!

Alaltăieri m-au informat că mausul a fost înlocuit, iar ieri mi-a bătut curierul la ușă. Când am văzut cutia parțial deteriorată am zâmbit și mi-am spus „Ei, păi vezi că se poate să testeze produsele înainte de a le trimite clientului?! Acum le testează inclusiv pe cele noi….”.

logitech fury g402 - nou

Celor interesați de durata întregului proces vă pun la dispoziție un screenshot care vă va răspunde la aceste întrebări.

durata reparare depanero

După solicitarea făcută direct din contul eMag, în mai putin de o zi am primit aprobarea, iar în ziua următoare, uneori chiar în aceeași zi, îmi bătea curierul la ușă pentru a-l ridica.

3 Comentarii

 1. Depanero e firmă serioasă. Un model de seriozitate pentru tot Universul. Ce Univers, pentru toată România, care e mai mare decît tot universul. Super rapiditate şi super specialişti în super reparaţii. Atît doar că atunci cînd este nevoie de trimis un produs la ei este reparat de super trei ori, sau de super N ori mai mult, pînă te super plictiseşti şi atunci îţi zdai sama cît e de super buni Depanero. Am avut şi eu o tabletă, cîştigată la un concurs, şi după 2 zile am trimis-o înapoi la eMag, şi atît de mult o reparat biata tabletă că o trecut perioada de promoţie a tabletei şi m-or lăsat cu buza umflată. Mi-o picat atît de prost chestia asta că am zis că în veci nu mai fac comenzi de la eMag. Total neserioşi, şi nesimţiţi de-a dreptul, că le-am dat nici nu mai ştiu cîte telefoane, şi stăteam şi cîte 20-30 minute la telefon să aştept să-mi vină ton să vorbesc cu ei. Depanero + eMag = reclamă cît încape şi SERIOZITATE ZERO. Deci aşteptaţi-va şi de la zilele „sărbătorii tradiţionale” de Black Fraieriday că tot aşa de bine să fiţi trataţi. Am zis-o !

  1. Cred că ai vrut să spui „perioada de garanție”, iar dacă este așa, din câte știu erau cam obligați să o repare devreme ce a ajuns la ei înainte de finalizarea respectivei perioade.

 2. Ca sa rezum parerea mea despre depanero in doua cuvinte: DEZASTRU NUCLEAR
  Si acum o sa va expun si argumentele mele:
  1. Am trimis un service in post garantie la ei. L-am trimis in aprilie si mi-a sosit in iunie.
  2.Pentru o simpla interventie la el mi-a cerut 350RON. Destul de mare tariful fata de celelalte service-uri dar am acceptat. Dupa 7 zile cand au vazut ca pot profita de mine mi-au cerut un alt pret mult mai mare de 1250.
  3.Pt a imi schimba o placa de baza care la mana a doua e 200RON mi-au cerut 1250RON. Deci de zece ori mai mult.
  4. Pt a vorbi cu ei la telefon trebuie sa astepti macar 10 minute si apoi risti sa iti inchida telefonul in nas. Si chiar mi l-a inchis de vreo doua ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.