Feedly se transformă în principalul substitut al Google Reader

Dacă în momentul anunțării închiderii serviciului Google Reader Feedly era una dintre alternative, acum, când a rămas mai puțin de o lună până când acest lucru să devină realitate, dezvoltatorii săi au anunțat pe blogul oficial că, înainte de finalul acestei luni, serviciul va putea fi utilizat cu Reeder, Nextgen, Reader, gReader, Press și Newsify.

feedly

În plus, versiunea Web a Feedly a fost îmbunătățită și optimizată, și, cel mai important, în curând serviciu va dispune de aplicații pentru Windows 8 și Windows Phone, de un motor de căutare propriu și funcții de partajare îmbunătățite.

Vești bune zic eu, dar ar fi fost parcă și mai bune dacă ceilalți pretendenți ar fi tratat cu mai multă rapiditate și seriozitate subiectul. Nu strica puțină concurență… Oricum, cel mai mult mă miră că nici măcar unul dintre ei, inclusiv Feedly, nu s-a ostenit să creeze aplicații pentru Android și iOS demne să înlocuiască Google Reader, mulți dintre ei rezumându-se la versiunea web, în general lentă și fluxuri actualizate din oră în oră.

4 Comentarii

  1. Eu am insistat pe el inca de cand s-a anuntat inchiderea Google Reader. A ajuns sa-mi placa acum. Il folosesc zilnic, si am zeci de feed-uri in el. Mi se pare destul de ok. Uneori mi se delogheaza singur, dar nu stiu care e cauza. Asta nu-i o mare problema.

    1. Dacă ștergi temporarele, trebuie să te loghezi iar. Cel puțin așa e la mine. Și apropo, încă folosesc Google Reader.

    2. De cand s-a anuntat inchiderea am cautat in inlocuitor si feedly e grozav, dar am tot folosit Google Reader cat mai pot, pana nu o sa mai fie! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.