FITS ≠ teatru! FITS = spectacol!

Până la această ediție, spre rușinea mea, de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu nu știam mai nimic în afară de ce apucam să aflu din presă ori de pe bloguri. FITS nu e doar teatru, e spectacol pretutindeni: în stradă, în piață, în cafenele și, desigur, în sălile teatrelor. La FITS ai dans, circ, muzică, râzi până te dor fălcile și aplauzi până nu-ți mai simți palmele, caști gura ca la dentist văzând acrobațiile îndrăznețe și ale artiștilor stradali și te lași impresionat de picturile și fotografiile expozițiilor. Asta e FITS!

FITS 2013 - Călăreții

La FITS starea vremii contează mai puțin și m-am bucurat, alături de alte câteva sute de oameni, de spectacolele în aer liber indiferent dacă a fost furtună, vânt, soare sau frig. Am râs în hohote de Les Goulus, m-am distrat copios cu „Jusst Another Boyband?” și m-am încălzit și uscat la „Există Alpi în Viena„. De la Cirq’ulation Locale am învățat că trambulina și teatrul fac o pereche perfectă, The Royal Stiltwalkers mi-a arătat cum e să fii cu nasul pe sus și m-am lăsat sedus de blonda, bruneta și șatena de la Woest.

În timp ce unii făceau fotografii, eu mă chinuiam să nu fac poze, dar am făcut. Le-am făcut pentru a vă arăta și vouă, celor care n-ați putut sau, mai grav, n-ați vrut să veniți la FITS, că aveți mii de motive pentru a nu lipsi!

FITS 2013- Fotografii

Veniți acum, petreceți un weekend de neuitat în Sibiu! Veniți, așa cum spune și Ruxandra, ca să trăiți și să vă bucurați de atmosfera festivalieră! Un weekend la FITS merită chiar și sacrificiul unei călătorii cu CFR, iar dacă nu mă credeți întrebați-l pe Chinezu, că el are experiență.

Tags: ,

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.