Flappy Bird va fi retras permanent în următoarele ore

Flappy Bird, jocul care aducea dezvoltatorului său 50.000$/zi, va fi retras din App Store și Google Play în următoarele ore, așa că, dacă nu ați avut încă ocazia să-l jucați să vă faceți nervi cu el și vreți să-l instalați, ar trebui să vă grăbiți.

flappy bird

Jocul nu a fost vândut, nimeni n-a amenințat că-l dă în judecată pentru vreo caracteristică a jocului și mai mult, Dong Nguyen insistă pe faptul că nu va renunța la dezvoltarea de noi jocuri. Decizia o ia pur și simplu deoarece Flappy Bird i-a „ruinat viața”.

Habar n-am cum poate să-ți ruineze viața un joc sau o aplicație care nu doar că îți bagă zilnic în cont o căruță de bani fără să-ți creeze probleme legale, ci te mai și pune pe prima pagină a celor mai importante reviste, site-uri și bloguri de tehnologie. În fine, decizia a fost luată.

Cât despre joc, e cel mai enervant dintre toate cele care s-au perindat prin telefonul meu: păsărica aia țopăie de zici că-i sărită de pe fix. După cum spunea și Cristian Florea pe Facebook, oricât de pacifist ai fi, la un moment dat tot îți vine să o strângi de gât…

sursa | The Verge

5 Comentarii

    1. E imaginea oficială pusă de autor pe Google Play. Presupun că va semăna după ce ajungi de 30 de puncte. 🙂

  1. ii baga 50.000$ zilnic, si el spune sa ia ruinat viata. wow asta se cheama sa ai prea multi bani incat sa te saturi de ei.

  2. As fi vrut sa fi facut eu jocul ala 50.000$ pe zi vai de mine e o suma foarte mare primita din cauza unui joc banal si enervant ca asta:))

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.