Folderele tale preferate, în meniul contextual!

Navigarea în propriul calculator, căutarea folderelor de lucru des folosite, poate deveni anevoioasă, enervantă uneori, mai ales atunci când avem nevoie grabnică de un document. Desigur, se pot face diverse scurtături pe desktop, sau alte locații, însă lucrul cu mai multe ferestre deschise este cam derutant. Chameleon Folder poate rezolva toate aceste neplăceri cu un singur click, integrându-se perfect în context-meniul desktop, Windows Explorer și chiar în Internet Explorer.

Optiuni Chameleon Folder

Opțiunile implicite ale programului sunt destul de bine organizate, nu cred că este nevoie de modificări, doar dacă dorim să acționăm în căsuțele de dialog Save As sau Open cu rotița mouse-ului.

Chameleon Folder - Preferinte

Locațiile implicite cu care vine setat programul pot fi editate. Se poate, astfel, șterge orice locație nedorită, și bineînțeles se pot adăuga altele pe care le accesăm mai des. Din butoanele Up/Down, se pot poziționa după preferința fiecăruia. În tabul Filters, se pot, de asemenea edita cele existente, sau adăuga cele dorite.

Adăugare foldere

Programul are o funcționare foarte simplă, dacă vom da click pe butonul din mijloc al mouse-ului (sau pe rotița de scroll), oriunde pe desktop, în Windows Explorer, sau în căsuța de dialog Save As/Open, vom avea locațiile predefinite și pe cele alese de noi. Un lucru foarte important, găsim cele două linkuri către ultimele 20 de locații accesate, Recently Opened Folders / Files, care sunt de mare ajutor în cazul în care dorim să accesăm un document închis recent, fără să fim nevoiți să navigăm prin calculator.

Foldere preferate

Personal, consider programul foarte util în lucrul cu mai multe documente, fișiere de orice tip, salvând un timp prețios destinat navigării prin calculator. Programul poate fi rulat în toate versiunile Windows, începând cu XP, până la Windows 8 inclusiv. Testarea s-a efectuat în Windows 8 x64.

Download Chameleon Folder

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.