Dacă folosiți un client desktop pentru a vă citi email-urile, trebuie neapărat să încercați Nylas N1!

După revenirea la Windows, am instalat în locul preferatului meu clientul de email Nylas N1, despre care voi scrie mai pe larg pe celălalt blog, de îndată ce mă asigur că-l cunosc destul de bine încât să nu-mi scape din review vreo caracteristică importantă.

Nylas N1

Nylas N1 vine cu tot ceea ce ai putea avea nevoie în materie de email, de la tehnologii care pot identifica dacă mesajele pe care le-ai trimis au ajuns la destinatar și citite de acesta, la multe altele ce pot fi instalate sub forma de add-ons.

Apropo de funcțiile menționate, acestea se află chiar în fereastra de redactare a mesajelor, într-o bară de genul celei avute în gmail.

fereastra de redactare mesaj nou

Din lista de extra-uri utile ce merită musai precizate mai face parte și temporizatorul care va permite programarea expedierii unui email câteva ore mai târziu sau chiar în altă zi.

trimite mesajul mai tarziu

După cum veți vedea, e un client de email aproape perfect pentru utilizatori de toate tipurile, compatibil cu cele mai importante servicii de email. E disponibil în versiuni pentru Windows, GNU/Linux și OS X. Îl găsiți aici.

7 Comentarii

  1. Hey, Cristian! Eu am o întrebare. Am fugit foarte multă vreme de astfel de programe de mailing pentru că nu știu câtă încredere să am în ele, iar aici mă refer la faptul că cei din spatele programului pot avea acces la corespondența mea. Ar trebui sau nu să fiu atât de sceptic?

    1. Firește, nu exclud să existe astfel de programe, dar te asigur că îți faci griji inutil în cazul de față. Mai multă teamă ar trebui să-ți fie de serviciul de email, nu de clientul cu care-l citești.

  2. L-am instalat si eu …si il folosesc (momentan) in paralel cu un alt client de e mail….Asta pana ma decid pe care sa il pastrez…Ceea ce ma nedumereste pe mine e faptul ca nu gasesc optiunea la „cosul de gunoi”,….”goleste cosul de gunoi”….Ai idee daca exista aceasta functie? Poate nu o gasesc eu???….Multumesc

  3. Da….multumesc…..Imi place ca e foarte rapid….aproape in timp real…mi-am trimis un email de pe alt Client de email…si l-am primit in cateva secunde pe Nylas N1…si asta cu tot cu un atasament….pare bun…deocamdata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.