Galaxy S7 Edge vs. iPhone 6S Plus, contează?

Vinerea trecută vă spuneam că nu exclud ca următorul meu smartphone să fie un iPhone. În mai puțin de un minut de la publicarea articolului, cineva mi-a trimis un email invitându-mă să mi-l bag acolo unde nu mă bate soarele. Presupun că nu i-a plăcut titlul. N-a fost singurul.

Mesajele de acest gen le șterg zâmbind, că de deranjat mă deranjează doar cele scrise de un fan înrăit care vede și va vedea o singură marcă, un singur simbol, de parcă a fost setat pe așa ceva. Luați drept exemplu comentariul lui Marian, căruia i-am dat timp suficient de replică, dar nu s-a deranjat din simplu motiv că mi-a transmis deja tot ce avea de transmis.

Să luăm o pauză pentru a ne delecta cu unul din sutele de video-uri în care sunt confruntate Galaxy S7, despre care unii cred că ar fi cel mai performant smartphone Android, și cel mai puternic terminal cu iOS, iPhone 6S Plus.

Fiindcă vizionarea video-urilor pe YouTube e gratuită, cei care vreți lămuriri cu privire la cât de nemaipomenite sunt vârfurile de gamă ale Samsung, vă puteți omorî timpul vizionând confruntări dintre acestea cu alte vârfuri de gamă ce pot fi încadrate în categoria „chinezării”, adică ale unor fabricanți precum Huawei, LeTV, Meizu, șamd.

Nu înțeleg devotamentul unora pentru o marcă anume, nu i-am înțeles și nu-i voi înțelege pe cei care stau cu zilele la coadă, în stradă, așteptând ca cineva să le ia banii, sau pe cei care își cumpără telefoane în rate doar de dragul de a se ști cu „ultimul răcnet” în buzunar.

Când am rămas fără MX5, am cumpărat cel mai ieftin telefon de care eram sigur că nu voi fi dezamăgit, iar de diferența până la cel mai bun pe care mi l-aș fi putut cumpăra, le-am luat cintezelor o nouă colivie, una mai mare și mai pe placul lor, iar cu restul… cu restul am tot închiriat brățări NFC să mă conving că mi se potrivesc toate.

Pentru Marian și pentru ceilalți ca el am un singur mesaj. L-am înregistrat audio fiindcă au fost multe, foarte multe de transmis și n-am vrut să tocesc tastele și nici să răpesc mai mult timp decât cel strict necesar. Se poate asculta aici.

5 Comentarii

 1. Salut Cristi, ia uite ce mi s-a întâmplat, eu-s în vacanță și mă trezesc ieri dimineață că nu-mi mai merge tastatura la laptop (HP ProBook 450 G2). Acum scriu cu mouse-ul pe on screen keyboard.
  Nu-l pot face să boot-eze de pe stick sau dvd, că nu-mi merge tastatura, duh, nu-l pot desface că e încă în garanție, n-am absolut nicio idee ce să-i fac. Tu ai?
  Am la mine un stick cu win7 și unul cu hiren,s boot, inutile dacă nu boot-ez de pe ele.
  A, tastatura e kaput dar tasta num lock stă aprinsă, deci un soi de alimentare primește.
  Am încercat dezinstalarea și reinstalarea driver-ului, nu face nimic.
  Scuze că spamez aici.

  1. Dacă era din cauza driverelor tastatura ar fi trebuit să funcționeze până la pornirea Windows-ului. Singura soluție e să împrumuți de la cineva o tastatură USB, alta n-ai.

 2. După cum probabil ați observat, ieri au fost probleme cu serverul, iar unele comentarii, printre care și cele scrise la acest articol, nu se aflau în cel mai recent backup, cel restaurat, acesta fiind singurul motiv pentru care ele nu mai apar acum. Îmi pare rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.