GearBest.com anunță lichidări de stoc la zeci de produse din depozitul UE!

După reducerile cu ocazia aniversării a celor doi ani de existență, cei de GearBest.com fac acum curat și în depozitul UE. Produsele comandate din acest depozit ajung în România mai rapid și sunt scutite de taxe vamale și TVA. O spun deoarece știu că mulți dintre voi evitați să comandați de la ei și de la alți retaileri asiatici din cauza taxelor, care mai umflă puțin prețul.

lichidări de stoc la GearBest

Într-adevăr, produsele comandate din acest depozit costă de obicei mai mult cele livrate din alte locații, că vorbim de alte costuri și de taxele achitate la sursă, dar chiar și așa sunt de cele mai multe ori semnificativ mai mici decât cele practicate de retailerii locali.

Printre produsele reduse cu această ocazie am regăsit și câteva dintre cele comandate de mine recent, cum ar fi smartwatch-ul U8S și brățara Mi Band 2. Reduceri mai consistente mă așteptam să văd la smartphone-uri, dar presupun că acestea se vând deja foarte bine. Drept dovadă e și dispariția rapidă din ofertă a Redmi Note 3 cu 32GB stocare internă.

Având în vedere caracterul campaniei de reduceri, evident, aceasta se încheie treptat, după epuizarea stocului pentru fiecare produs în parte. Lista completă a celor reduse o găsiți aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.