GearBest.com celebrează doi ani de activitate cu reduceri substanțiale!

GearBest.com, unul dintre cei mai importanți retaileri online de produse IT&C din China, își serbează astăzi primii doi ani de existență cu reduceri substanțiale, în parteneriat cu PayPal, Intel, Xiaomi, Lenovo, Ulefone, ZTE și alți fabricanți de gadget-uri cunoscuți la nivel global.

Aniversare GearBest 2 ani

Printre gadget-urile reduse cu această ocazie am regăsit și câteva dintre telefoanele pe care mi le-au trimis recent în teste, cum ar fi Cubot Note S sau Ulefone Paris. Primul va putea fi achiziționat cu doar 43,99$ (∼ 170 lei), iar al doilea cu 69,99$ (∼ 280 lei).

Campania de reduceri aniversare începe astăzi, 21 martie, la ora 19:00 (Ro) și este împărțită în mai multe etape. Din primul val de reduceri, care se va încheia pe 23, fac parte cele două telefoane menționate mai sus, tableta Teclast X98 Plus cu Windows 10 și  Android 5.1 la 153,66$, un smartwatch Vidonn X6S la 17$, un gravator laser NEJE DK-8 Pro-5 la 48,07$, precum și alte produse pe care le puteți consulta pe pagina dedicată.

În paralel cu reducerile, magazinul organizează și o tombolă interactivă, activă deja aici, la care veți putea participa după autentificarea în cont. Cu punctele câștigate din tăierea feliilor și alegerea celor câștigătoare, veți putea alte reduceri la produsele comercializate.

tombola Gearbest

Iar feliile câștigătoarea nu vă vor recompensa doar cu puncte, ci inclusiv cu un smartphone Xiaomi Redmi Note 3! Mai multe detalii despre tombolă găsiți aici. Succes!

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.