Generator de ioni negativi pentru birou sau mașină

Vă mai amintiți de purificatorul de aer și de cum comandasem eu un generator de ioni minuscul pe care să-l montez lângă filtrul HEPA?!? N-a fost să fie… Nu încape nici bătut, nici cu lăutari, așadar am fost nevoit să improvizez. Norocul meu a fost că aveam săpuniera cumpărată pentru veioza vieții.

Am mai folosit și un acumulator 18650 de 3000 mAh (celulă acumulator laptop), un suport pentru el achiziționat de pe GearBest, două bucăți a câte 2cm de tub termocontractabil și, firește, generatorul de ioni comandat de pe Banggood.

Pentru a fi în ton cu recenziile citite la orice generator de ioni negativi, ar trebui să vă mărturisesc cu ochii umezi că mi-a schimbat radical viața. N-a schimbat nici pe dracu! Sau eu, unul, n-am sesizat vreo diferență deși a funcționat 24/24 până s-a descărcat acumulatorul.

Cu alte cuvinte, tot generatorul de ozon e baza, și deși tot insistă un nene, ale cărui comentarii nu le-am aprobat și știe de ce, că o să mor de cancer, în chinuri groaznice, în vreo 2-3 săptămâni, cel târziu secolul ăsta, o să continui să-l folosesc. Soarta.

Revenind la generatorul de ioni negativi ale căror efecte asupra aerului nu le remarc, deși e 100% clar că funcționează și generează ioni, am ajuns cu costurile la cel mult 15 lei, de aceea îl consider ideal pentru birouri de mici dimensiuni sau pentru mașină, în special în ale celor care fumează și care, spre diferență de mine, sigur vor avea parte de rezultate mai bune, sau ceva…

3 Comentarii

    1. Eu am avut mai multe produse în comandă, însă da, la tot ce-am menționat eu merită căutat și pe Ali și pe DX.

  1. Citind articolul mi-am adus aminte de ionizatorul de aer ce se gasea la magazin pe vremea impuscatului, fabricat de Electrocontact Botosani. Schema era simpla, si se gaseau multe asemenea in revista Tehnium: Multiplicator de tensiune cu diode 1N4007 si condensatori fabricati de IPEE Electroarges…….. Acum e boierie……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.