Google Chrome are deja versiune finala pentru Mac OS X

Mare bucurie mare pentru acei utilizatori ai Mac OS X care așteptau cu nerăbdare versiunea finală a Internet Browserului Google Chrome pentru sistemul lor de operare, și sun asta deoarece în urmă cu doar câteva ore a fost publicat pe blogul oficial al Chrome un comunicat care anunță că versiunea beta îi cedează locul celei stabile.

Google Chrome versiune stabila Mac OS X

Google Chrome 5.0.375.55 pentru Mac OS X este mult mai rapid decât în versiunea sa anterioară, iar acest lucru îl vei remarca cu siguranță dacă ești una dintre acele persoane care au folosit intens versiunile beta pentru a naviga pe Internet, în special pe site-uri cu conținut flash.

Din punct de vedere al aspectului, Google Chrome a rămas la fel, modificările fiind făcute doar structurii sale, adică a acelor caracteristici „de sub capotă”, rolul lor fiind acela de îmbunătățire a performanței browserului.

Dacă dispuneți de un computer Apple (Mac Pro, iMac sau MacBook) și ați folosit până în prezent versiunea beta a Google Chrome vă sfătuiesc să nu mai stați pe gânduri și să faceți chiar acum pasul la versiunea stabilă! O puteți descărca de aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.