Google Earth Pro e gratis acum!

Îmi aduc aminte că după ce am aflat de Google Earth și am instalat versiunea gratuită a acestuia, cel puțin în primele două săptămâni de la instalare, petreceam zilnic ore în șir pe străzile celor mai importante orașe ale lumii, acordând o deosebită atenție acelora pe pe care îmi doream —și încă îmi mai doresc— să le vizitez dar nu avusesem încă ocazia. Am vizitat între timp Cannes, Monaco, Barcelona, Madrid, Lisabona, Estoril și alte câteva orașe mai puțin importante, dar lista e mare cât o zi de post și sper să pot și să apuc să le bifez pe fiecare destinație din ea.

Dar nu despre planurile mele voiam să vă vorbesc, ci despre faptul că Google ne oferă acum posibilitatea de a utiliza gratuit versiunea Pro a Google Earth, așadar, dacă sunteți interesați, puteți opțiune versiunea pentru Mac sau Windows completând acest formular.

Google Earth Pro

Doar asigurați-vă că ați completat formularul corect, în special adresa de email, iar asta deoarece la respectiva adresă vă va fi trimisă cheia de activare a Google Earth Pro! Și apropo, care este orașul pe care doriți cel mai mult să-l vizitați? Eu visez la New York, dar nu mă întrebați de ce…

E o obsesie care a prins formă din descrierile unei profesoare de gimnaziu care fusese invitată la o conferință, alimentată mai târziu de filme, street view, șamd.

6 Comentarii

  1. in New York, Detroit, California (poate imi tuneaza si mie aia de la WCC masina) si eventual in Las Vegas (de ce acolo? sa invat meserie de la Rick in ale restaurarilor).

Lasă un răspuns

*