Unde poți găsi un hacker când ai nevoie de unul

Vreți să spionați o persoană, să-i distrugeți reputația online sau să spargeți contul de Facebook sau de email al iubitei sau al iubitului pentru că bănuiți că vă minte cu nerușinare? Acum, oricine ați fi, cu puțin noroc și fără prea mult efort puteți închiria un hacker și lăsa totul pe seama lui…

hackeri de inchiriat

Tot ce am spus mai sus e posibil dacă vă faceți un cont pe hackerslist.com, solicitați ajutorul unui hacker și oferiți o sumă minimă și una maximă pe care sunteți dispuși să o plătiți pentru a beneficia de serviciile hackerului. Hackerii care au un cont și sunt interesați de provocare vă fac o ofertă, licitând suma cea mai mică pentru care sunt dispuși să ducă la bun sfârșit sarcina propusă.

De exemplu, un utilizator al serviciului a solicitat penetrarea unui cont Facebook și a indicat că este dispus să plătească pentru această acțiune între 200 și 300 de dolari. Nu mă așteptam ca un hacker să fie dispus să lucreze pentru o sumă așa de mică, dar se pare că m-am înșelat și că aflarea parolei unui cont Facebook e floare la ureche pentru unii, un comision neînsemnat.

licitatie hackeri

Ciudat este ca astfel de activități pot fi solicitate și duse la bun sfârșit în ciuda termenelor și condițiilor care indică destul de clar că nu pot fi închiriați hackeri pentru a desfășura activități ilegale, ori după calculele mele, spargerea unui cont Facebook poate fi numită cum vreți voi, însă nicidecum legală. Apropo de asta, ce mă surprinde pe mine este că totul se face fără perdea, ceea ce mă determină să cred că Hacker’s List are zilele numărate.

Conform The New York Times,  serviciul ar dispune deja de 40 de hackeri înregistrați, iar lista e în continuă creștere. Oare o fi de bine, sau de rău?!? Well, aveți nevoie de un hacker? Acum știți cum puteți închiria unul sau, de ce nu, chiar mai multi. 🙂

39 Comentarii

  1. Am nevoie de un hacker bun,platesc bine ,Plata se va face cand voi vedea serviciul functional .

 1. salut …. am nevoie si eu de un hacker bun … la o nevoie anume … tin sa spun ca pretul incepe de la 1000 $ … am nevoie urgent !!!

  1. Salutare….am nevoie urgent de un haker…astept mesaj ….******@yahoo.com

  2. Ai găsit ce căutai ? Întreb pentru ca si eu am mare nevoie si urgentă de același subiect !

 2. Articolul a fost modificat în decurs de o săptămână ???. Nu mai vine specificat link-ul unde gasiti asa faimoșii hackeri. Eu personal am contactat 3 dintre ei . Cer sume exorbitante iar apoi nu sunt capabili sa ducă la bun sfârșit așa zisă muncă. Banii ii vor anticipat așa că doar de aia se cheamă țeapă, iar apoi își schimba și nickname din lista. Hackerii ăștia renumiți de șmecheri nu sunt altceva decât mâncători de gogoși și țepari. Asa ca mai bine stati liniștiți și țineți-vă banii în buzunar. Vorbesc din proprie experienta din păcate.

  1. SI MIE MI-AU CERUT 10 000 €…
   ALOOO NU VREAU SA SPARG NU STIU CE BANCĂ…
   ESTE CONTUL MEU PERSONAL CU POZELE FETIȚEI MELE CARE DIN PACATE A PLECAT LA INGERAS….

  2. George, pentru a recupera conturi personale ia legătura cu Facebook.
   Referitor la site-ul menționat în articol, link-ul a fost șters deoarece site-ul a fost închis. Cât despre sume, nimeni n-a zis că-s mici, nu înveți să faci asta în 2 zile, la o cafea.

   Astfel de servicii se plătesc în avans, ca biletul de autobuz, însă niciodată fără o dovadă irefutabilă că serviciul a fost realizat. Din păcate, escroci există peste tot, alege cu grijă.

 3. SA TRAITI D-NUL CRISTIAN….
  DIN PACATE NU STIU UNDE SA APELEZ LA CEI DE LA FACEBOOK…NU MĂ PRICEP….
  DIN SUFLET VA ROG AJUTATI-MA
  CE TREBUIE SA FAC …UNDE ANUME SA INTRU….
  VA MULTUMESC ANTICIPAT DIN SUFLET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.