Husă Nillkin Frosted Shield pentru Meizu MX5

Când ai un telefon care îți place și de care ești mulțumit, e normal să îți dorești să îl protejezi de parcă ai vrea să-l iei cu tine în mormânt dacă-l refuză drept moștenire nepoții. Nu cred că e vorba neapărat de cât a costat, ci de teama că următorul va fi la fel de prost ca precedentul sau chiar mai rău. Eu i-am cumpărat MX5-ului meu un bumper metalic, trei folii tempered și două huse (capace protectoare) din policarbonat Nillkin Frosted Shield.

Husă Nillkin Frosted Shield

Eu am mai avut și mai văzut și la alții huse similare de la Nillkin, deja un nume greu în rândul producătorilor de accesorii pentru telefoane, dar cele făcute pentru MX5 sunt o bătaie de joc!

Frumoase, tăiate și decupate precis, suprafețele plate texturate astfel încât nu doar să arate bine, ci și să prevină alunecarea gadget-ului iubit printre degete, nimic de spus, dar inutile, și nu exagerez când spun asta, în cazul unei căzături rezultate de pe urma ratării buzunarului.

Husă Nillkin Frosted Shield - protectie cazaturi

Iar eu am cumpărat două, că pozele și recenziile celor care le-au achiziționat înaintea mea le pictau perfecte din toate punctele de vedere!!!

N-am dat o avere pe ele, că le-am cumpărat de pe Banggood, unde ambele m-au costat mai puțin de 50 de lei, dar chiar și așa este frustrant, și este frustrant cu atât mai mult cu cât au fost, și nu exagerez deloc când spun asta, cele mai așteptate și dorite două huse din lume!

Dacă ar fi lungit colțurile cu doar 5mm, cum sunt cele ale husei pentru Redmi Note 3, n-aș fi fost doar fericit, ci chiar le-aș fi recomandat oricărui posesor de MX5, însă nu pot face asta!

După cum ați putut vedea în fotografiile de mai sus și am spus și mai devreme, alte cusururi n-am ce să le găsesc, dar unul important e suficient. Poți să-mi dai și folie de protecție cadou în același pachet, poți să le ambalezi cât poți tu de frumos, poți inclusiv să le dai rotocoale în praf de ninja sau de zână, pe mine m-ai pierdut de client dacă husa ta e doar frumoasă!

4 Comentarii

  1. Exact asa am si eu pentru MX4 Pro, materialul este ok la atingere se muleaza bine insa nu protejaza peste tot, ai dreptate. Cel mai enervant este ca a mea a crapat la un colt si am dat-o jos. Acum, folosesc una de silicon transparent care imbraca marginile peste tot si are si dopuri pentru jack si usb. Mi se pare mai buna si culmea, e tot de la Nillkin :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.