Husa originală pentru Xiaomi Mi 5

Săptămâna trecută a sosit husa originală pentru Xiaomi Mi 5 comandată de la GearBest, dar n-am avut timp de ea până azi. Firește, am folosit-o în tot acest timp și sunt aproape încântat de ea. Este elegantă, are un grip extrem de bun și are în construcție un magnet de activare a ecranului, dar nu protejează telefonul la fel de bine precum cea pentru Redmi Note 3.

După cum poate fi observat în ultimele două fotografii, expusă la lovituri de genul celei luate de MX5 este tot partea superioară, cei de la Xiaomi alegând estetică în detrimentul protecției mai bune. Nici alternative decente n-am găsit, dar dacă găsiți voi, dați de știre, vă rog, parcă două la fel n-aș cumpăra.

Odată cu husa am comandat și o sticlă temperată ce venea însoțită de o folie. Sticla a sosit crăpată pe diagonală, crăpătura pornind cam din locul ștampilei pe colet a Poștei Române. În fine, n-are importanță din vina cui folosesc acum folia, voi comanda alta și punct.

Un comentariu

  1. Gasesti aici ( https://goo.gl/Awyggl ) cate vrei. Fiind de pe amazon uk scutesti si taxele vamale. Daca tot comanzi, poate iei si un screen protector ( https://goo.gl/NBVouz ).Pentru momentele cand vrei sa experimentezi lucruri pericuroase cu telefonul (adica cand te afli la mai putin de 100 m de telefon, culminand cu momentul cand pui mana pe telefon :) batranul MX5 stie de ce) iti recomand husa asta ( https://goo.gl/dU9V8r ). In incheiere, va urez un Paste Fericit tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.