Husă rezistentă pentru ZenFone

Pentru un smartphone, cel mai mare ghinion e să fie cumpărat de mine. Dacă n-am vorbi de obiecte, ci de ființe, acestea ar tremura doar auzindu-mi numele! Pentru a mai îmbunătăți cu puțin relația dintre mine și ele, pentru noul telefon am comandat de la noi o folie de protecție tempered glass și husa din fotografiile de mai jos.

Poate nu este cea mai frumoasă husă pentru un smartphone pe care ați văzut-o, dar sper că este suficient de rezistentă încât să-i acorde telefonului o șansă la viață. Nici mie nu-mi place aspectul ei, de altfel nici ASUS ZenFone-ul 2 nu e foarte atractiv, dar e foarte bine executată și poate fi utilizată, după cum poate fi apreciat în galeria inferioară, pe post de suport.

Singura chestia care nu-mi place la ea e rezistența în dreptul butonului de pornire/oprire, cel care, după cum știți, blochează ecranul la apăsarea scurtă. Fiind executată dintr-un material destul de rigid, la apăsarea în dreptul butonului, husa împinge folia tempered care astfel se desprinde în dreptul difuzorului. Blocare telefonului prin dubla atingere sau decuparea husei în dreptul butonului sunt singurele soluții pe care le-am găsit.

În mână se simte plăcut, chiar mai finuță decât m-am așteptat și ați putea deduce din pozele de mai sus, iar fantele pentru conexiuni, difuzor, cameră și butoane sunt destul de largi încât să nu împiedice utilizarea telefonului și conectarea perifericelor la acesta.

Am cumpărat-o de la MobileDirect, tot de la ei am achiziționat și folia tempered glass 9H, de la care am mai cumpărat accesorii de acest gen în trecut, până ajung cele comandate de pe Amazon, care ar trebui să sosească în prima săptămână a lunii viitoare.

Nu m-aș fi grăbit să cumpăr de la noi, dar credeți-mă că nu exagerez deloc atunci când spun că până la ZenFone n-am avut niciun smartphone care să nu ia o trântă chiar din prima zi, cu excepția celor primite în teste, de care am foarte mare grijă fiindcă știu că nu-mi aparțin.

2 Comentarii

  1. Ar trebui sa te gandesti sa-ti schimbi meseria, sa te faci tester de telefoane. Daca un terminal scapa funcional de la tine intr-o saptamana, e cel mai bun test posibil :) . Lasand gluma la o parte, la husa n-ai ce comenta: ori vrei protectie, ori invidia oamenilor de pe strada. Din doua una. Te induri mai usor de o husa decat de un telefon cat un salariu minim, daca i se intampla ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.