Husă și tempered glass pentru Xiaomi Redmi Note 3

Zilele trecute a sosit și coletul cu husa și foliile tempered glass pentru Xiaomi Redmi Note 3, comandate pe 26 ianuarie. Husa, fabricată tot de Xiaomi, este de foarte bună calitate dpdv al materialelor și execuției, dar este și deosebit de elegantă.

Husa Xiaomi Redmi Note 3

Husa este fabricată din poliuretan de bună calitate, e prevăzută cu orificii (în zona difuzorului extern), butoane pentru controlul volumului și pornirea/blocarea dispozitivului și magneți care activează funcția SmartWake a telefonului, ecranul activându-se automat la deschiderea ei.

Husa se mulează la perfecție pe telefon, de parcă ar fi fost executată de un chirurg, iar dpdv al detaliilor, spre diferență de alte modele compatibile, este de apreciat și teșitură din dreptul senzorului de amprente.

Husa Xiaomi Redmi Note 3

În fine, este o husă așa cum ar trebui să fie toate, cu o construcție durabilă, foarte comodă la utilizare și aspect elegant, a căror achiziție o recomand tuturor posesorilor de Redmi Note 3.

Nu pot spune același lucru și despre foliile tempered glass, acestea fiind, în opinia mea, mult mai înguste decât ar fi trebuit. În afară de asta nu le-am găsit nici un cusur.

O husă și doua folii tempered glass m-au costat 14$ fără un cent, cam 55 de lei, ceea ce nu mi se pare deloc mult pentru a proteja un telefon pe care n-ai nici un motiv să-l schimbi în cel puțin 3 ani de la momentul achiziției sale.

9 Comentarii

  1. Exact acelasi lucru pot sa il spun si despre husa originala Xiaomi pentru Redmi Note 2, eu am achizitionat-o de pe giztop.com!
    O recomand celor care posedă Redmi Note 2! 😉

  2. Eu am cumparat husa NILLKIN Frosted Shield si folie temperata de la acelasi producator. Ramane sa le primesc impreuna cu varianta PRO a lui Note 3.

  3. Cristian ! Am citit si citesc in continuu cu si despre smartphone-uri la tine. E in regula,nu ca tu ai nevoie de vre-o aprobare.Insa nu am citit despre o posibila asigurare pentru mobil.Asigurare in cazul furtului si/sau deteriorarii lui.La cati bani si timp ai investit….zic si eu.

  4. Salutare,am o intrebare,unde pot gasi tipu asta de husa,..si inca ceva,mi sa crapat ecranu,vreau sa stiu unde as putea gasi si cam cat ar costa,ms

    1. Primele două link-uri sunt spre magazinul de unde le-am cumpărat. De ecran nu știu, dar întreabă local, presupun că mulți dintre cei care vând telefonul s-au dotat cu așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.