Huse și alte accesorii pentru Xiaomi Redmi 1S & Redmi Note

După mai multe încercări eșuate, în sfârșit am găsit o husă «flip cover» pentru Xiaomi Redmi 1S în România. M-a costat 47 de lei, dar își merită din plin banii. Materialul și execuția nu sunt de cea mai bună calitate, dar sunt ambele se apropie de ceea ce doar produsele originale oferă.

husa flip cover xiaomi redmi 1s

Ca să nu plătesc 10 lei în plus pentru transport mi-am luat și o husă de silicon moale, transparent, care m-a costat 20 de lei, valoarea comenzii trecând astfel pragul de 50 de lei necesar pentru a beneficia de transport gratuit.

Singura mea nemulțumire a fost legată de faptul că n-am prea avut de unde alege, oferta fiind destul de limitată, dar e și normal având în vedere că majoritatea celor care achiziționează un Redmi 1S o fac datorită prețului redus, sau preferă să comande din afară, de pe Xiaomiworld sau AliExpress, în ciuda faptului că se văd astfel nevoiți să aștepte sosirea coletului 2-3 săptămâni.

Referitor la huse, după cum spuneam și mai devreme, ambele sunt lucrate foarte bine, arată ca în fotografiile de pe site-ul magazinului. Tăieturile sunt efectuate precis, de huse nu atârnă resturi de material, nu te zgârii sau agăți în margini sau colțuri, nu-s nici prea largi și nici nu trebuie să ameninți telefonul cu moartea pentru a se lăsa înduplecat să intre în ele.

husa silicon redmi 1s

Apropo de calitatea manoperei și a materialelor, după cum puteți vedea și în fotografia de mai sus, husa are transparența sticlei. Ei, chiar și așa se îndoaie cu ușurință de parcă ar fi din jeleu!

finisaje husa redmi 1s

Husa fip cover are și un buzunar pentru cardul de credit, inutil ce-i drept, că-mi vine greu să-mi imaginez pe cineva folosindu-l, dar îl are. Cardul intră ușor în el și nu acoperă fereastra din policarbonat. De altfel, prima fotografie e făcută cu husa având cardul în interior.

suport card husa flip cover redmi 1s

Atunci când husa este folosită ca suport, magnetul din totare se adeverește a fi util nu doar pentru menținerea închisă a husei…

husa folosita ca suport

Spre diferență de flip cover-urile originale, iar când spun „originale” mă refer la cele cu prindere pe capac, cum sunt cele Samsung, siliconul oferă o mai mare protecție în cazul unor căzături.

husa goala fara telefon

Accesul la butoane este ușurat și de faptul că husa se mulează perfect pe corpul telefonului, iar în dreptul acestora marginile orificiilor sunt ușor subțiate.

butoane husa reddmi 1s

În fine, dacă aveți un Redmi 1S și vreți să-l protejați cu o husă practică, o puteți achiziționa pe cea prezentată în articol de la MobileDirect. Altele, dar și accesorii diverse găsiți aici.

Explicația pentru faptul că e greu de găsit în Google ar fi că responsabilii cu site-ul nu prea se pricep la telefoane, ei doar vând ceva, iar în cazul de față vând huse pentru un „Hongmi Red Rice” fără să țină cont că în România toată lumea știe telefonul ca fiind Redmi 1S

8 Comentarii

  1. In cat timp ti-a ajuns? :)))) eu am facut comanda pe 15 martie si abia astazi au trimis-o catre mine… maine cica ajunge =))) daca stiam ca se misca in halul asta faceam comanda de pe ebay.com ptr. o husa din coreea :))))

    1. Luni am făcut comanda, marți la 9:30 aprox. (record pentru urgent curier) a ajuns la mine

  2. Surprinzator! M-au dezamagit in privinta foliei ptr. telefon. Aveau aspect de „folosite”, desi erau noi noute :D

    Nu-mi dau seama insa daca carcasa de la flipbook-ul asta e din plastic sau dintr-un silicon mai tare :-??

  3. Nu cred ca ei sunt de vina, dat fiind ca pe acel pachet, care era sigiliat, astfel incat o data deschis nu mai ai cum sa-l resigilezi, este importat de o firma din Neamt :D

    1. N-am zis că ar fi, dar dacă produsele arată în așa hal încât să nu vrei să le folosești, pot fi considerate ca având defect de fabricație și înlocuite. Presupun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.