Alte două huse pentru Xiaomi Mi 5

Pe lângă husa originală, elegantă și cum mai vreți voi, nimic de zis, am mai comandat altele două cu care nu mi-e teamă să-l duc la pescuit. Prima e o versiune a „tractorașului” pe care vi l-am arătat pe Zenfone, de existența căreia am aflat cu ajutorul lui Mihai.

A doua este ceva mai finuță și în cea mai mare parte din silicon moale. La fel ca prima, poate fi utilizată și pe post de stand. Este cea pe care o folosesc acum, și-mi place că are lateralele din plastic rezistent (părțile albe sunt din plastic, cele gri din silicon).

Le-am comandat pe ambele pe Banggood. Prima m-a costat vreo 12 lei, iar a doua în jur de 18. Alți 9 lei s-au dus pe tracking, că am vrut să știu când merită să bat drumul până la oficiul poștal. Husele sunt, după cum poate fi observat și în fotografii, bine executate și se mulează perfect pe carcasa lui Xiaomi Mi 5; nu le-am găsit nici un cusur.

Iar dacă tot vorbim de huse pentru Xiaomi, dacă aveți un Redmi Note 3 și vreți o husă din silicon transparent pentru el, evitați să o comandați pe aceasta. Nu merită cei 6 lei.

4 Comentarii

  1. Dar la UMI SUPER ala de pe Gearbest nu i-ai mai facut review ceva? Era la reducere dar n-am prins cuponu ala cu 40% off.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.