iblazr: un bliț LED extern pentru smartphone-uri și tablete

Chiar dacă dispunem de un aparat foto sau nu, cu toții facem cele mai multe fotografii folosind smartphone-ul sau tableta, fapt absolut normal având în vedere că acestea ne însoțesc pretutindeni, dar și fiindcă de pe acestea putem partaja mai simplu și mai rapid fotografiile făcute. Totuși, camerele foto instalate în smartphone-uri și tablete, în ciuda faptului că fabricanții le aduc în permanență îmbunătățiri, nu sunt suficient de luminoase pentru a realiza fotografii noaptea sau în încăperi întunecate, iar aspectul fotografiilor rezultate are de suferit.

Soluția la această problemă ne este oferită de iblazr, un bliț LED extern prezentat pe KickStarter, la susținerea căruia încă se mai poate pune umărul.

iblazr

iblazr poate fi conectat la orice smartphone, tabletă sau laptop prin mufa Jack, și pentru a funcționa dispune de o baterie internă de 200 mAh, capabilă să-i confere acestuia o autonomie suficientă pentru 1000 de declanșări sau 41 de minute de lumină constantă.

Pentru mai multe informații despre iblazr vă invit să vizitați pagina proiectului pe KickStarter.

7 Comentarii

 1. E la fel de utila functia de lanterna portabila, mai ales ca 41 de minute autonomie cu 4 blitz-uri (care nu par totusi cele mai puternice) e ceva.

  1. Sunt 4 LED-uri, nu patru blițuri. Adică genul acela de bliț integrat în telefoane x 4.

 2. Interesant, dar să vezi ce obiective poți cumpăra pentru iPhone. Am rămas mască. Nu credeam că e posibil așa ceva. Avantajul e că au camera pe colt, iar obiectivul poate fi ușor atașat.

 3. Salut,
  Iti multumesc pentru informatie, dar iti adresez rugamintea sa-mi spui despre pret si mod de livrare.
  Am o tableta ALLview si vreau sa stiu daca pot sa-l folosesc si daca ai mai multe detalii as fi bucuros sa le primesc.
  Feraru Valeriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.