Iconițe (pictograme) mici în meniul Start al Windows 7

Profit de ocazie că în postarea precedentă am vorbit despre cum se personalizează meniul Start al Windows 7, pentru a vă arăta cum putem face ca acesta să fișeze dimensiunea redusă a iconițelor (pictogramelor) programelor programelor pe care le listează. Cu alte cuvinte, dacă urmați indicațiile oferite în continuare, veți obține un rezultat asemănător cu cel din captura de ecran de mai jos.

iconite mici in meniul start

Deși pe sistemul desktop prefer ca iconițele programelor din meniul Start al Windows 7 să fie afișate la dimensiunea implicită, pe laptop, deoarece dimensiunile monitorului sunt mult mai reduse, pe acesta din urmă obișnuiesc să aleg varianta micșorată a iconițelor.

Pentru a indica meniului Start că dorim să afișeze varianta redusă a iconițelor programelor pe care le afișează în prim plan, mai întâi îi accesăm panoul de personalizare. În panoul de personalizare al meniului Start derulăm lista până la final, pentru a localiza și debifa caseta „Use large icons„:

Use large icons

După deselectarea casetei, salvăm modificările și aruncăm o privire în meniul Start pentru a confirma că într-adevăr, acesta afișează iconițele mici ale programelor. Asta a fost tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.