Idee de suport auto pentru telefon

Mi-am dorit un suport auto cu ventuză adezivă dotat cu sistemul de prindere al celui pentru grilajul ventilației, adică un hibrid între acesta și acesta. Și-am tot căutat câteva luni, după care m-am dat bătut și mi-am confecționat eu unul.

Ambele suporturi m-au costat aproximativ 60 de lei. Găurile pentru prinderea clemei le-am dat cu Dremel-ul, iar pentru a lipi clemele celui pentru grilaș de plăcuța metalică a celui cu ventuză am folosit Poxipol. Se putea și mai simplu, dar telefonul n-ar mai fi putut fi rotit cu ușurință.

Nu-i mare inginerie, dar dacă sunt curioși, puteți deduce din galeria inferioară ce-am meșterit.

Ce-am câștigat și de ce am vrut neapărat un astfel de suport? Pentru a putea prinde și scoate ușor telefonul din suport, cu o singură mână, oricând trebuie să o fac, dar dacă nu vreți să vă complicați puteți opta pentru achiziționarea unuia cu ventuză adezivă și clemă, costă doar 39 lei.

9 Comentarii

  1. 10 lei nu e cum nu sunt eu popă! Cel mic, de la Procell, pentru ventilatie, l-am cumpărat din Auchan la 27 lei (la insulițe era 45), deci n-are cum să coste cel cu clemă mai puțin.
   Dar dacă găsești Vetter cu clemă la 10 lei ia-mi și mie două, ți le plătesc integral + curierul.

 1. @Cristian
  Crede-ma ca l-am vazut la 9,99 lei. Este adevarat, nu e Vetter, dar oricum sunt toate venite de la prietenii cu ochii mici. Adica aceeasi calitate. ;)

  Zilele trecute era tot la 9,99, varianta cu brat flexibil.

  O zi frumoasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.