Se închide Digi24? Mă bucur!

Digi24 părea un proiect ambițios, diferit de mizeria și circul cu care deja ne-am obișnuit, însă a decăzut de la o zi la alta. La început îi urmăream doar pe TV și-l recomandam tuturor celor interesați de știri, nicidecum de propagandă sau bătrâne violate.

Primii pași i-au făcut cu mare stângăcie, dar îi scuza lipsa de experiență, însă stângăcia s-a perpetuat în timp, devenind practic deviza postului. Apoi au început derapajele, iar când spun asta mă refer la cum au tratat „scandalurile” cu Moise (despre care toată lumea e convinsă că a plecat din Digi24 la presiunile făcute de Nicolicea) și Pătraru (de când toată lumea știe că rolul lui Prelipceanu e unul singur: să-și apere trustul cum își apără Gâdea patronul).

Iar la toate astea se mai adaugă și presiunea mare pe sectoarele unde au interese majore, energie și telecom, de genul celor cu care îi șantajau antenele administratorul.

Și pe site s-a umplut de bălării. Din primul pe care-l accesam când deschideam calculatorul sau când voiam să aflu ce se mai întâmplă în lume, am ajuns să-l ocolesc din oficiu. Titluri la limita dintre clickbait și fake news, embed la gunoaie de pe DigiSport, materiale însușite și alte manele n-au cum să fidelizeze un public cu toate țiglele pe casă.

Nu știu ce părere aveți voi, dar mie mi se ridică părul pe ceafă când citesc pe Digi24.ro știri care se termină cu „Informează Digi24.ro”:

Iar la altele sursa e „Twitter, „YouTube” sau „Internet”:

Dacă asta au înțeles ei din „Informația la putere”, nu pot decât să mă bucur dacă se vor închide, nu mă coafează cu nimic, că pentru mine oricum nu mai au vreo relevanță, dar Digi24 consumă curent degeaba și trebuie să avem grijă cu poluarea inutilă. (sursa foto: Internet; 🙂 ).

5 Comentarii

  1. Ei lasa ca poate incep si ei sa bage vreo emisiune de manele timp de 2 ore in prime-time, apoi vreun reality-circ-show si ceva telenovela turceasca si-ai sa vezi cat de repede or sa se redreseze.

  2. Ei lasa ca si nici celelalte posturi tv ca B1 sau RTV nu sunt usa de biserica. Pina la urma sunt doar zvonuri prostesti. Daca se inchide asta e, noi telespectactorii nu pierdem nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.