Înapoi la iPhone

Pentru că tot venise timpul să le găsesc un înlocuitor Mi 5-ului meu și S6-ului Oanei, m-am gândit să schimbăm placa și să încercăm și altceva. Cum Windows Phone e pe ducă și consider că ar fi o mare prostie să dau banii pe telefoane cu acest sistem de operare, iOS era singura alternativă la Android.

Mi 5 vs. iPhone

Am blamat iPhone-urile cât am putut, cât a trebuit, dar viermișorul roade și mă ardeau rău unghiile să mă reîntorc la brandul primului smartphone. Prețurile sunt exagerate, dar e normal, că atunci când cumperi iPhone sau Beats sau Nike nu plătești doar calitatea și costul de producție, ci și taxa de, cum îi place unui amic să spună, „apartenență la un grup, la o tendință”.

Taxă de „cocălăreală”, pe scurt.

Dar când te saturi de ciorbă, mai pui un ban și-ți comanzi un rib-eye de Black Angus.

iPhone 7 Plus

Lăsând arfele la o parte, la iPhone mă tenta altceva: performanțe, update din prima zi a lansării noii versiuni a sistemului de operare, interfața îngrijită a tuturor aplicațiilor și performanțe similare cu cele avute pe Mi 5 și S-urile Samsung, la care se mai adaugă și curiozitatea de a mai afla ce s-a mai schimbat de la 3GS încoace.

Acestea fiind spuse, dacă vrea cineva un S6 încă în garanție, știți cum să mă găsiți. Mi 5-ul îl păstrez deocamdată pentru abonamentul de Telekom, că iPhone-ul dual SIM n-a fost inventat încă. 😐

Tags: , ,

11 Comentarii

 1. Da’ stiu ca ai schimbat telefoanele ….
  Cu asta cat stai ?
  Sa nu incepi acum sa schimbi si masinile !
  O zi buna sa ai !

 2. Sa le utilizati cu placere!!! Cand va inventa Apple o baterie de minim 4000mAh si un dual-sim, imi iau un Huawei P20 :). Pana una alta, Nomu-ul meu S30 rupe tot. La propriu si la figurat.

 3. Ba da , Cristi , am observat , dar am mers pe ideea ca i se poate intampla
  oricui , in plus nu vin aici in control ci in vizita si cand esti in vizita
  bunul simt te obliga sa nu critici .
  O zi buna sa ai !

Lasă un răspuns

*