Înregistrarea emisiunii „Hi IT”, episodul #01, la SK Radio: Intimitate online, Windows vs. Linux și IoT

Vă tot ameninț de aproape un an cu un podcast. Recunosc, mi-a fost lene. Mă revanșez în schimb cu o emisiune pe care o veți putea asculta live în fiecare duminică la SK Radio : Hi IT. Bine, nu știu dacă ceea ce am făcut eu și colegul meu, Erdos Peter, programator de profesie, se poate numi emisiune, că în realitate nu e altceva decât o transmisie în eter a ideilor noastre, 100% improvizată.

microfon podcast

Nu există un scenariu sau o tematică. Pornim microfoanele, căutăm niște știri din IT care ne-au atras atenția în cursul săptămânii anterioare, apoi le comentăm unul peste celălalt, fără pic de experiență radiofonică în ceea ce mă privește. Mie, sincer vă spun, îmi place cum a ieșit!

Într-adevăr, nu e un produs profi, nici n-am vrut să fie.  Ne comportăm și discutăm de parcă nimeni nu ne-ar auzi și ne simțim bine; iar dacă stau bine să mă gândesc, după cum bine spunea Soso la un moment dat, cred că asta contează înainte de toate. Well, se poate asculta direct de pe SoundCloud, prin widget-ul de mai jos, sau descărca pentru a o asculta când n-aveți altceva mai bun de făcut.

Până duminica viitoare promit că voi găsi și o modalitate prin care să ne puteți trimite întrebări sau comentarii live, dar o vom anunța în direct. Apropo, se transmite live duminica, la ora 20:00. Iar de nu vă place, deși eu sper că da, nu-i mare bai; stângăcia n-are cum să fie plăcută. :|

Update în 19.12.2016 – Au trecut două săptămâni de la publicarea primului episod, timp mai mult decât suficient pentru ca cei interesați să-l asculte să aibă timp să o facă. Pentru noile episoade, accesați arhiva. Vă mulțumesc!

6 Comentarii

  1. Cristi, foarte tare Emisiunea! Iti urez si doresc si eu cat mai multe Emisiuni (daca se poate ani de zile). Faci o treaba buna :)
    Cu Respect te salut din Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.