Cum se instalează Counter-Strike 1.6 în Android

Chiar dacă nu vorbim de un joc nou Counter-Strike 1.6 încă se mai bucură de popularitate în rândul gamerilor, fiind considerat de mulți drept cel mai bun FPS (First-Person Shooter) al tuturor timpurilor. La mine nu vă uitați, că nu mă număr printre ei. Tot ce vreau să vă spun e că, dacă vă place jocul într-atât încât să vreți să-l jucați și pe smartphone, acum puteți!

Screenshot_2016-04-19-21-27-53

Pentru a instala Counter-Strike 1.6 în smartphone-ul (sau tableta) cu Android, va trebui să aveți deja jocul instalat în PC, să descărcați și să instalați în smartphone clientul neoficial și aplicația Xash3D, spre ale căror apk-uri găsiți link-uri mai jos.

Instalarea se face după cum urmează:

  • Pentru dispozitivele android cu procesoare cu mai multe nuclee, se descarcă de aici apk-ul cu numele cs16-client-release-omp.apk și se instalează, dar nu se rulează.
  • Pentru dispozitivele android cu procesoare cu un singur nucleu, se descarcă de aici apk-ul cu numele cs16-client-release-noomp.apk și se instalează fără a se rula.
  • Se descarcă de aici apk-ul aplicației Xash3D și se instalează, dar nu se execută.
  • Se copiază din calculator, mai precis din C:\Program Files » Steam » steamapps » common » Half-Life, folderele cstrike și valve și se copiază într-un nou folder creat în memoria internă a smartphone-ului, sau pe cardul SD.

foldere counter-strike

Se deschide în smartphone aplicația Xash3D și i se indică acesteia folderul ce conține cele două foldere copiate din calculator, apoi se face același lucru și cu clientul CS16.

După parcurgerea tuturor pașilor, dacă aceștia au fost respectați și efectuați în ordinea în care au fost prezentați, veți putea juca Counter-Strike 1.6 pe dispozitivul cu Android. (sursa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.