Cum se instalează custom recovery-ul ClockworkMod în Samsung Galaxy S4 Value Edition (i9515)

Pentru a putea instala versiuni modificate ale Android (custom ROM’s), după rootare trebuie instalat un custom recovery. Eu prefer ClockworkMod, iar în continuare le voi explica posesorilor de Samsung Galaxy S4 Value Edition (i9515) pașii ce trebuie urmați pentru instalarea versiunii 6.0.4.7 a ClockworkMod în acest smartphone.

clockworkmod samsung galaxy s4 i9515

Pentru a instala ClockworkMod în Samsung Galaxy S4 Value Edition (i9515) încărcați complet bateria smartphone-ului, descărcați această arhivă zip și extrageți-i conținutul.

Opriți telefonul. În timp ce țineți apăsate butoanele Volum jos și Home, apăsați butonul de pornire (Power). Ar trebui să vedeți următorul mesaj de avertizare:

warning galaxy s4 value edition i9515Apăsați Volum sus pentru a confirma că doriți comutarea telefonului în modul Download.

downloading mode samsung galaxy s4 value edition i9515

Accesați în PC folderul obținut în urma dezarhivării arhivei descărcate, faceți click dreapta pe Odin3-v3.07.exe și alegeți din meniul contextual opțiunea Run as administrator.

Odin3-v3.07.exe

Când programul Odin se va deschide, conectați smartphone-ul la PC prin cablul USB și așteptați ca acesta să fie detectat de Odin.

samsung galaxy s4 i9515 detectat de odin

Descărcați CWM_6.0.4.7_i9515.tar. În Odin bifați caseta dinaintea butonului PDA, faceți click pe butonul PDA și selectați fișierul CWM_6.0.4.7_i9515.tar. Asigurați-vă că sunt bifate doar casetele Auto Reboot și F. Reset Time, apoi faceți click pe Start și așteptați ca instalarea custom recovery-ului ClockworkMod să fie completată.

instalare custom recovery ClockworkMod in samsung galaxy s4-i9515

După repornirea smartphone-ului, pentru a accesa ClockworkMod Recovery opriți dispozitivul și, în timp ce țineți apăsate tastele Volum sus + Home, porniți-l apăsând butonul Power. Pe lângă posibilitatea de a instala alte ROM-uri, un custom recovery permite, printre altele, și efectuarea unui backup complet, similar unei imagini de sistem în Windows, util pentru a restaura sistemul de operare Android și aplicațiile instalate la stadiul avut în momentul efectuării backup-ului.

3 Comentarii

  1. BUNĂ AM SI EU UN TELEFON SAMSUNG GALAXY GIO GT S 5660 CE ANDROID CREZI CAI BUN DE INSTALAT SI INCA CEVA AM TINUT TASTA HOME SI POWER SI MIA APARUT RECORVE MOD SI DIN GRESEALA AM APASAT FORMAT SISTEM DATE SI TOT SI NUMAI MAI DA SA INTRU IN MENIU MI SE DESCIDE DAR IMI APARE SAMSUNG.GALXY.GIO SI ATIT CE SA FAC MA POTI AJUTA DAR MAI REPEDE

  2. Am o tableta Samsung SCH-I905
    I-am facut resetare si acum imi cere SIM cardul dar cind il introduc se incarca la nesfirsit . Ce pot sa fac ??? Ajutați-ma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.