Cum se instalează Xposed Framework pe telefoanele Meizu cu Flyme OS 5 (MX5, Pro 5, etc)

Am promis că scriu despre instalarea Xposed Framework pe Meizu MX5, așadar am profitat că am puțin liber pentru a îndeplini promisiunea făcută. După cum veți vedea toți cei care mi-ați cerut un astfel de ghid, nici vorbă de o operație complicată, ci din contră, ușor de efectuat de către orice posesor de telefon Meizu.

Module recomandate pentru Xposed Framework

Urmând pașii descriși în continuare veți instala versiunea 80 a Xposed Framework, dar ideal ar fi să descărcați cea mai recentă versiune disponibilă în momentul efectuării instalării, altfel nu veți beneficia de noutățile și îmbunătățirile aduse acestuia între timp.

Cum se instalează Xposed Framework în Flyme OS 5

Înainte de toate va trebui să descărcați și extrageți această arhivă zip în memoria internă a telefonului. Accesați folderul 1448466378894-xposedinstaller și mutați conținutul acestuia la radăcina memoriei. Descărcați de aici cea mai recentă versiune a xposed sdk22-arm.zip, precum și cea mai recentă versiune a Xposed Installer.

Veți avea nevoie și de SuperSU și Terminal Emulator, iar pentru a putea instala framework-ul Xposed e necesar să aveți drepturi ROOT pe telefonul Meizu. Instalați SuperSU, Terminal Emulator și Xposed Installer, dar nu le deschideți după instalare, ci apăsați Terminat.

După instalarea manuală a celor trei aplicații, deschideți SuperSU și efectuați actualizarea.

Când telefonul a repornit, deschideți acordați SuperSU acces ROOT, deschideți Terminal Emulator și executați în acesta, pe rând, comenzile de mai jos :

cd /sdcard

su -c sh install

Dacă ați urmat corect pașii indicați până acum, instalarea ar trebui să se fi efectuat. Reporniți telefonul și verificați, prin deschiderea aplicației Xposed Installer, instalarea framework-ului.

Modulele se instalează după cum am explicat aici, iar dacă tot am adus vorba de module, în acest articol aveți lista modulelor pe care le folosesc și recomand, iar aici găsiți Flyme Tools, un modul obligatoriu pentru toți posesorii de telefoane Meizu cu Flyme OS 5 (ms Ovidiu!).

16 Comentarii

  1. Salut ! Chiar daca mut fisierele in radacina principala , imi apare : ‘No such file or directory’. Sunt pe Flyme 5.1.3 G.

    1. N-am făcut niciodată upgrade cu păstrarea datelor, așadar l-am reinstalat și când a fost lansat 5.1.2 și după update la 5.1.3.

  2. Am reusit,in sfarsit , folosind comenzile urmatoare:
    cd /storage/emulated/0
    su -c sh install
    Iti multumesc pentru ajutorul acordat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.