Instrument util pentru curățarea și îmbunătățirea meniurilor contextuale: Right Click Enhancer

Mai folosește cineva faxul? Eu n-am mai văzut unul de ani buni, însă deoarece în Microsoft sunt considerate nu doar de actualitate, ci și în vogă, aceștia au considerat că includerea în meniurile contextuale ale Windows 10 a unei opțiuni de trimitere a documentelor prin fax e de maximă importanță.

destinatar fax

Au omis, în schimb, opțiuni care să permită copierea conținutului folderului, redenumirea fișierelor în lot, generarea unei liste text cu toate fișierele dintr-un folder, sau altele la fel de practice și utile utilizatorului de rând.

Deși pentru a elimina opțiunile pe care le găsim inutile putem apela la CCleaner sau cleaner de sistem, pentru adăugarea unor opțiuni noi oferta este destul de limitată. Easy Context Menu era una dintre posibilități, însă deoarece n-a mai fost actualizat de aproape 2 ani, am revenit la Right Click Enhancer, un veteran în domeniu.

right click tweaker

Cu ajutorul său am eliminat recent toate opțiunile de care n-am nevoie și am adăugat altele utile mie, printre care cea de trimitere a fișierelor selectate la folderele cu care lucrez des.

send manager

În materie de modificare a meniului contextual, Right Click Enhancer n-are rival la momentul de față, așadar amintiți-vă de el data viitoare când veți deschide vreun astfel de meniu și vă va fi greu să localizați în acesta opțiunea de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.