Dacă întâmpinați probleme la accesarea blogului…

eu sunt vinovat. Pentru că se întâmplă lucruri faine, pentru care vă mulțumesc, a trebuit să aduc mici îmbunătățiri blogului, începând cu tema și terminând cu serverele ce-l găzduiesc, astfel încât experiența să fie cât mai plăcută și atunci când îl accesați de pe mobil ori tabletă.

responsive | foto: William Iven

Modificările vizuale, dacă ați accesat blogul în ultimele 24 de ore, le-ați cunoscut deja și sper să vă placă. Celelalte se vor face simțite în următoare ore, de îndată ce se vor propaga dns-urile noi și cdn-urile.

Aș fi putut face ca schimbarea să fie total transparentă pentru voi, dar am hotărât să renunț la Cloudflare și la serverul anterior în ultima zi a perioadei facturate, și-am considerat că ar fi nenecesar să plătesc prelungirea cu încă o lună a pachetului.

Prin urmare, dacă în următoarele 24 de ore trimiteți comentarii și constatați că au dispărut în mod misterios de pe blog, ei bine, e vina mea. Dar nu vă faceți griji, vor reapărea, la fel de misterios, de îndată ce DNS-urile s-au propagat pretutindeni.

În ceea ce privește tema, în cazul în care blogul se afișează incorect pe dispozitivul de pe care-l accesați, indiferent dacă vorbim de PC, tabletă sau smartphone, am rugămintea să nu țineți pentru voi, ci să mă anunțați și pe mine. Vă mulțumesc pentru sprijin și înțelegere!

30 Comentarii

 1. Mulțumesc tuturor pentru feedback! Tocmai am adăugat și opțiunea de abonare la comentarii prin email. Dacă mai doriți să adaug ceva… știți ce aveți de făcut. 🙂

 2. ♥░▀█▀░░░▀█▀░▀█▀░▀█▀░░▀█▀▀▀▀█░♥
  ♥░░█░░░░░█░░░█░▄▀░░░░░█░░░░░░♥
  ♥░░█░░░░░█░░░█▀▄░░░░░░█▄▄▄░░░♥
  ♥░░█░░░░░█░░░█░░▀▄░░░░█░░░░░░♥
  ♥░▄█▄▄█░▄█▄░▄█▄░░▄█▄░▄█▄▄▄▄█░♥.

 3. De multe ori cînd repari ceva şi nu merge, este din cauza corectării unui număr impar de erori. Astfel că dacă mai rămîn un număr par de erori – va merge corect ! De la Murphy adaptare. Posibil asta să se fi întîmplat şi în cazul blogului. Acum merge perfect.
  Şforţa este cu tine !!!

  1. E una dintre cele mai solicitate pe blog, de mult timp, dar tot ce-am încercat până acum nu m-a mulțumit. Nu m-a mulțumit în sensul că pentru asta trebuie să adaug un script care se va descărca în browser la fiecare accesare site-ului, indiferent dacă ai comentat ori nu, ceea ce nu e deloc bine pentru performanță, dar mai caut posibilități…

 4. Ma gandeam ca mi-ar fi mai comod, ca cititor, ca pe imaginile din preview-ul articolului (pagina principala) sa fie link catre articolul intreg (doar o sugestie, nu ca mi-ar fi greu acum sa ajung la articolul intreg :)) ).

  1. Ideea e că n-am vrut să folosesc thumbnails în rezumat, considerând suficient titlul și butonul „readmore” pentru a intra pe articol, ca să nu descărcați imaginea respectivă de două ori, dar voi încerca să găsesc o soluție care să ne mulțumească pe amândoi. 🙂

  2. Cred ca ideea a fost gandita mai in detaliu de tine, decat de mine. Nu ma deranjeaza varianta de acum si daca tot e in avantajul nostru, las-o asa! 😀

 5. Am discutat și cu alți abonați din rețeaua mea momentan merge extrem de greu orice accesare a internetului. O singură excepție,acest blog se încarcă instant.Încerc să schimb DNS-ul.

 6. Când dau în josul paginii am acel buton în colțul din dreapta care-mi permite să ajung imediat la capul de pagină. E doar un pătrat, presupun că ar trebui să aibă pe el și o săgeată, dar nu se vede. Am adblock-ul dezactivat pe cristianls, deci nu e de la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.