Învață engleza online, ascultând știri în limba engleză – News in Levels

News in Levels, un site pe care l-am cunoscut de curând, prin intermediul știrilor, își ajută vizitatorii la îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză. Site-ul prezintă o știre în trei variante. Varianta nivelului întâi fiind redactată astfel încât știrea să poată fi înțeleasă de începători, în timp ce a doua a fost scrisă pentru cititorii cu nivel mediu de limba engleză. A treia variantă, respectiv cea publicată în nivelul al treilea, este știrea nealterată, adică cea pe care o putem citi în ziarele de știri internaționale, sau o auzim în cadrul jurnalelor de știri de la radio ori TV; de altfel, în timp ce variantele știrilor nivelului al treilea sunt însoțite de un video, variantele primelor două niveluri sunt însoțite doar de o înregistrare audio.

News in Levels - Invata limba engleză online

Cu această ocazie mi-am și eu la încercare cunoștințele de limbă engleză și, se pare, nu stau chiar atât de bine precum credeam. Chiar dacă nu mi s-a întâmplat des, în unele știri au fost cuvinte care m-au determinat să apelez la Google Translate pentru a le cunoaște, cu exactitate, corespondentul în limba română.

Ideea punerii pe picioare a unui astfel de site mi se pare foarte originală și salut inițiativa creatorilor săi. Sunt convins că există multe persoane, doritoare să-și perfecționeze cunoștințele de limbă engleză, vor găsi în acesta sprijinul de care aveau nevoie pentru a învăța cuvinte noi și practica altfel decât au făcut-o până acum.

News in Levels

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.