iPhone 5C: un iPhone nou și-atât…

Apple a prezentat ieri, printre altele, iPhone 5S și mult așteptatul iPhone 5C, despre care se zvonea că va fi un model low cost, mult mai accesibil, capabil să concureze cu cele mai ieftine smartphone-uri cu sistem de operare Android. N-a fost să fie și nu, nu-l credeți pe Vali când spune că acum vă puteți permite un iPhone; 100 de dolari nu te fac nici mai bogat, nici mai sărac!

iphone5c

De altfel, între iPhone 5C și iPhone 5 există doar 3 diferențe: carcasa, grosimea și greutatea. Cu alte cuvinte, dacă vreți un iPhone cu carcasa de plastic, colorat, mai greu, mai mare și puțin mai scump decât iPhone 5, vă cumpărați un iPhone 5C.

În schimb, dacă vreți un plus de performanță, senzor biometric, o cameră foto mai bună și mai luminoasă, mai puneți 100 de dolari și vă luați un iPhone 5S. Cât despre iOS 7 nu vă faceți griji; în 18 septembrie, data la care va fi lansat, va putea fi instalat și pe iPhone 5!

În opinia mea, iPhone 5C este un telefon pentru copii, maneliști și pițipoance toți cei care preferă un telefon colorat „care să sară-n ochii dușmanilor, ca să vadă și ochiu’ lor valoarea ta care este”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.