De ce nu suportă „iphoniștii” clonele de iPhone

Deocamdată nu știu care va fi următorul meu smartphone cu Android, ce știu e că atunci când voi avea nevoie de un substitut pentru cel actual, design-ul va conta cel mai puțin. Mi-e indiferent dacă un telefon seamănă cu altul atât timp cât are o carcasă elegantă și practică, cum are OnePlus 5.

Lumia 1020 de exemplu, avea un design inovativ, dar modulul foto reliefat îngreuna introducerea și scoaterea acestuia din buzunarul jeanșilor; nu era deloc practic! Era unic, într-adevăr, dar ce folos?!?

Ar trebui, dacă nu ați făcut-o deja, să vedeți comentariile unora despre designul OnePlus 5! Când a fost lansat primul iPhone, nimeni nu era revoltat că acesta semăna izbitor cu Samsung F700, cu LG KE850 sau cu alte telefoane deja pe piață, doar acum sar toți ca arși! Iată un exemplu:

Zilele trecute, în Billa, în timp ce alegeam niște caise, se apropie de frigiderul cu jumătăți și sferturi de pepeni un cuplu la vreo 30 de ani, ambii cu iPhone-uri în mână. Îi aud vorbind despre cât de bine arată miezul pepenilor, după care cad de acord că „Sunt prea scumpi, în 2-3 săptămâni vor fi mai accesibili, mai așteptăm!” și se îndepărtează. Mă așteptam, c-am mai văzut iPhone-uri și la coadă la cremwurștii, în Ikea.

Aceștia sunt cumpărătorii de iPhone-uri cărora le ies ochii din cap ca la melc atunci când văd o clonă sau un telefon ce duce câtuși de puțin a iPhone. N-ai cum să te superi pe ei, îi înțelegi pur și simplu, că stau mereu cu gândul la rate, la toate cele care le-au mai rămas de achitat.

2 Comentarii

  1. Apropo de Lumia 1020, să vezi cum îl bagi și-l scoți din buzunar cu camera grip pe el.
    Un telefon (și aparat foto) excelent though.

  2. Pe acelasi principiu mai stiu un caz in care si-a luat Audi A4 si apoi se mira ca sunt taxele cam mari pt ca are motor de 2L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.