Kaspersky Cleaner este mai mult decât un simplu program de curățare a sistemului

Unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de soluții antivirus încearcă să își facă loc pe nișa programelor pentru curățarea sistemelor de operare Windows cu un progrămel care promite și alte chestii interesante, cum ar fi sporirea „intimității” luând măsurile pertinente împiedicării interceptării activității la calculator și a activității la acesta.

Kaspersky Cleaner

Kaspersky Cleaner are o interfață care te duce cu gândul la un soft antivirus, nicidecum la o alternativă a CCleaner, actualmente lider incontestabil pe piața softurilor de mentenanță.

Nu știu dacă este mai bun sau mai puțin bun decât alte programe de acest tip, că în doar 3 zile de utilizare n-ai cum să tragi o concluzie în condițiile în care nu e genul de soft pe care să-l folosești zilnic.

Kaspersky Cleaner - Rezumat

De altfel, imposibilitatea formării unor păreri referitoare la prestațiile sale m-a împiedicat să vă vorbesc despre el pe celălalt blog, unde va apărea un review de îndată ce voi considera că merită un loc permanent în sistemele oricărui utilizator Windows.

Ce pot să vă spun despre el încă de pe acum e că-mi place să văd că vine însoțit de câteva instrumente foarte interesante, nemaivăzute până acum într-un utilizat dedicat acestui tip de sarcini. De exemplu, Kaspersky Cleaner include un modul menit să împiedice colectarea și exploatarea datelor personale pe durata navigării pe Internet, precum și unul care se asigură că vor fi șterse din sistem toate urmele ce ar putea dezvălui activitatea recentă la PC.

Dacă nu știați de existența sa și v-am stârnit curiozitatea, îl puteți descărca din secțiunea de download de pe site-ul oficial al dezvoltatorului. Încă e Beta, dar n-am avut probleme cu el în Windows 10, sistemul de operare pe care-l folosesc zilnic pe desktop.

9 Comentarii

  1. L-am folosit ieri si din acel moment am o problema . Folosesc Windows 10 si antivirus COMODO . De cind am folosit acest produs nu se mai deschid browser-ele in mediul protejat de la COMODO.
    Cum as putea rezolva ?

  2. Multumesc foarte mult pentru ajutor .
    Si ca sa nu mai am surprize de acest fel am dezinstalat Kaspersky
    si acum functioneaza mediul protejat din nou .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.