Launcher-ul Aviate, disponibil pentru toată lumea!

Aviate, launcher-ul care a făcut valuri în rândurile utilizatorilor de Android, cumpărat de Yahoo! la scurt timp după lansarea primei versiuni BETA, este disponibil de câteva zile pentru toată lumea. Spre diferență de alte launchere pentru Android, acesta nu deservește doar ca suport pentru iconițele aplicațiilor și widget-urilor, ci își schimbă aspectul și comportamentul în funcție de oră și locul în care ne aflăm.

Cu alte cuvinte, ecranul principal va fi diferit atunci când suntem acasă, de cel pe care-l vom vedea la locul de muncă, unde Aviate va afișa aplicațiile apropiate lucrului la birou (email, documente, file manager, office, etc.).

Pe lângă profilele predefinite care se activează în funcție de locație, le putem activa manual pe cele dorite în situații speciale. De exemplu, atunci când ne aflăm în mijloacele de transport în comun, putem opta pentru setarea profilului care să ne afișeze aplicații precum Waze sau Google Maps. De asemenea, putea crea și moduri personalizate în funcție de preferințele și necesitățile avute.

Aviate funcționează destul de bine chiar și pe smartphone-ul meu veci cu single core și doar 512 MB RAM, dar, după cum spuneam și mai sus, este utilă doar celor care folosesc smartphone-ul în mai multe scopuri.

Link: Aviate

Tags: ,

2 Comentarii

  1. Funcționează foarte bine pe 512ram (atât am și eu) și un custom rom 4.2.2, dar întrebarea e următoarea: câți rami mai ai liberi? Eu când îi verific din setări am 0 rami. Aviate papă foarte mulți.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.