Licență Bitdefender Total Security 2015 pentru 1 an

Update 08.01.2015: Începând de astăzi, giveaway-ul a luat sfârșit.

Chiar dacă eroarea provocată de Panda Cloud Antivirus avea o rezolvare simplă, am profitat de ocazie pentru a instala alt antivirus. Ca de obicei, pentru a cunoaște cele mai bune soluții alternative, am aruncat o privire peste rezultatele celui mai recent test efectual de AV-TEST. Inițial am vrut să instalez Kaspersky Internet Security, dar cum n-am găsit pe niciunde un giveaway activ care să-mi ofere posibilitatea să testez produsul cel puțin 90 de zile, am renunțat și-am căutat ceva de la Bitdefender. Am găsit un giveway pentru Bitdefender Total Security 2015 care oferă posibilitatea folosirii soluției de securitate în mod gratuit, timp de 12 luni.

Bitdefender Total Security 2015

Pentru a accesa giveaway-ul faceți click aici, introduceți o adresă de email validă, codul captcha și solicitați o licență. Veți primi un email în germană care va conține cheie de activare a soluției pentru 180 de zile, dar care în februarie se va prelungi la 12 luni. Kitul de instalare în limba română îl puteți folosind acest link. Cât despre modulele de protecție, sfatul meu este să le dezactivați pe cele de care nu aveți nevoie.

bitdefender setari personalizate

În ceea ce mă privește am renunțat la portofel, firewall, protecția web, detecția intruziunilor și filtrul antispam, că nu folosesc un client de email (outlook, thunderbird, etc). Aș fi renunțat și la instrumente, dar fie n-am fost eu capabil să o găsesc, fie Bitdefender nu include o opțiune de dezactivare a acestora.

bitdefender consum de resurse

Singura chestie care nu-mi place la produsele Bitdefender e consumul de resurse, ceva mai ridicat comparativ cu principalii săi rivali. Pentru mine consumul nu reprezintă o problema, că la cei 16 GB de memorie RAM instalați în sistem nici nu se simte, dar pentru cei cu 4GB de memorie RAM sau mai puțin ar putea fi un motiv de renunțare la ideea de a-l instala pentru a-l folosi timp îndelungat.

24 Comentarii

 1. Domnule Cristian,dupa ce am instalat Bitdefender Total Security 2015, Agent Bluestacks(emulator Android) nu a mai functionat. Dumneavoastra ce solutii aveti pentru asta ? Sau este din cauza sistemului de operare (Windows 8 Enterprise x32). Daca doriti sa ma ajutati spuneti-mi va rog mai ”babeste”. Va multumesc !

  1. 1. Ai destulă vechime aici ca să știi că urăsc „domneala”, deci sări pasul acesta.
   2. Dezactivează firewall-ul și vezi dacă funcționează.
   3. Dacă nu, fă următoarea chestie: Deschide interfața » click pe „Antivirus” » Excluderi » Procese excluse » Adaugă » Răsfoire » selectează agentul bluestacks » bifează „Permite” » click pe adaugă.
   Eu nu folosesc Bluestacks, deci n-am întâmpinat această problemă.

  1. Nu cred. Apropo, „ma-ta” nu e site. Adresa URL e opțională, așa că nu o completa dacă n-ai un site. :)

 2. https://chart.av-comparatives.org/chart1.php
  Un link de folos in contradictie cu Bitdefender-ul.Prin 2008 testam pe propriul pc pentru Kaspersky si Symantec cele care urmau a devenii produse finale.Pot a dovedii ce spun.Am incercat si folosit pana la greatza.In final am ajuns si eu la concluzia ca omul e cel mai bun scut.Am renuntat cu greu la mbam. , mbae. si altele. Acum folosesc doar vtuploader si HitmanPro.Atat si nimic mai mult nu am.Ptr mine e destul.Sanatate si noroc !

 3. Dovada:”Norton Internet Security 2008 BETA: Download Instructions

  Product Key: B3VBHBDXG868M7XDXXTK3RHXT

  NOTE: Print this page or write down the key exactly as it appears, so it will be available when you are prompted to enter the key during installation.

  To install your Norton Internet Security 2008 BETA:

  Your installation of the beta test version of Norton Internet Security 2008 should have started automatically. If it did not, save ‘NISBetaDownloader.exe’ to your desktop, double-click it to download the product test build and start the installation.

  Follow the onscreen instructions to complete installation.
  When prompted, copy and paste or retype the above Product Key to activate your software.

  To receive updates when a new build is available, please follow our Norton Public Beta Account at….”.
  Sa nu fiu un mincinos.Cat priveste linkul poate ca am gresit dar am vrut sa demonstrez contrariul referitor la BIT sau BTS.Am pastrat si de la rusi de doresti dovada ca nu-s mincinos.Regret ca am intrat in polemica.Pe viitor nu mai scriu ci doar voi citii/observa.Am crezut ca e liber la exprimare aici.

  1. Scuze, dar despre ce vorbești? Și da, e liber la exprimare aici, cum ai ajuns la concluzia că n-ar fi? Mai ai vreun comentariu care n-a apărut? (acesta, la care îți răspund acum, aștepta aprobarea pentru că include cuvinte din filtrul akismet, dar alt comentariu n-am găsit).

  1. Eu văd doar răspunsul pentru @Mta BMw Radu, care semnase în cadrul formularului, la site, cu „ma-ta”. Alt răspuns la 8:42 PM nu văd și nici nu-mi amintesc să fi dat, dacă te referi la altul.

 4. Am citit de cateva ori bine mesajul tau de la ora 8:42 si am crezut ca e ptr mine deoarece urma dupa al meu.Plus ca am citit acel „ma-ta” crezand ca mi te-ai adresat mie cu popularul „mata” de la dumneata.Plus ca incepea cu,citez”Nu cred.”Apoi citiind chiar am crezut ca e ptr mine mesajul,mai ales ca doar ce am pus si un link pe site-ul tau.Am inteles gresit ca-ntr-o secventa plina de umor a unei schite scrisa de I.L.Caragiale.Inchei cu respect si acel „Pardon,monsieur !”

  1. Nu face nimic, bine că am lămurit-o! Încă ceva: când comentariul tău așteaptă aprobarea, fie conține un cuvânt din filtru, fie prea multe link-uri. Nu apare până nu-l văd eu. O spun deoarece văd că ai trimis de două ori mesajul.

  1. La mine funcționează. Am trimis o cerere pe email-ul cu care ai semnat comentariul. Verifică-ți email-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.