Licență AVG Internet Security 2015 gratis (1 an)

Huawei și AVG Technologies au o înțelegere pentru a oferi clienților celei dintâi gratuit, timp de 1 an, soluția antivirus AVG Internet Security 2015. Dacă vă interesează, descărcați kitul de instalare a versiunii comerciale folosind link-urile din articol, apoi folosiți la activare cheia de la sfârșit.

AVG IS 2015

Kitul de instalare pentru Windows de 32 de biți îl puteți descărca de aici, cel pentru versiunea de 64 de biți de dincoace. Dacă niciunul dintre link-urile oferite nu funcționează, vizitați site-ul AVG și descărcați versiunea dorită din cadrul secțiunii „INSTALLATION FILES (PAID VERSION)”.

Dacă aveți sau ați avut vreo versiune trial a AVG Antivirus 2015 instalată, nu veți putea activa produsul. În astfel de cazuri, pentru a putea instala, dezinstalați versiunea cu Revo Uninstaller Pro (îl puteți descărca în versiune de probă) și ștergeți toate resturile, reporniți computerul și abia după ce ați făcut asta instalați și activați AVG Internet Security 2015.

Pentru activare folosiți cheia: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

6 Comentarii

  1. Multumim Cristi pentru licenta.Cititorii blogului sa sti ca apreciaza chiar daca nu o scriu intotdeauna.As dori sa te intreb ceva,totusi.Pot instala si activa licenta peste 43 de zile si nu acum?Pentru ca acum am un Kaspersky(tot de la tine) pentru care iti multumesc din nou,care expira peste aceste 43 de zile.Deci…sa-nteleg ca nu e nici o problema daca il activez la sfarsitul lui octombrie?

    1. Înțelege ce vrei, dar eu nu-ți pot garanta că vei mai putea activa produsul la sfârșitul lui octombrie. 🙂

  2. Am introdus linkul pentru licenta si mi-a comunicat ca a expirat… KYQVJ-SK22E-FD4MD-AVECY-7V9FR-VLFTC. Poti sa-mi transmiti altul?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.