Licență VPN OkayFreedom Premium (Flat) pentru a folosi serviciul gratuit timp de 1 an

Serviciul VPN OkayFreedom are o promoție pentru cititorii site-ului PC Adwisor, oferindu-le celor interesați posibilitatea de a utiliza pachetul Flat (premium – trafic nelimitat), evaluat la 30$, gratuit timp de un an.

OkayFreedom

Serviciul dispune de servere alocate în USA, UK, Egipt, Franța, Germania, Japonia, România, Singapore, Spania, Elveția și Turcia, permițând astfel utilizatorilor săi din întreaga lume accesarea conținutului restricționat doar pentru locuitorii țărilor enumerate mai sus.

Dacă vă interesează promoția, faceți click aici, descărcați programul și activați pachetul Flat folosind licența primită pe email-ul utilizat la completarea formularului.

Pentru mine vine la fix, că sunt mare fan al lui Jordi Évole, iar de curând, La Sexta, televiziunea care-i difuzează reportajele, a blocat accesul la secțiunea online în care acestea pot fi urmările în reluare pentru cei care nu locuiesc pe teritoriul Spaniei. După cum știți, pentru a accesa Netflix, Hulu și utiliza Spotify folosesc VPN-ul creat cu Squid într-un VPS DigitalOcean.

7 Comentarii

    1. Pe Spania nu. Pe SUA dă rateuri, așa că prefer un VPN instalat într-un server pe care oricum îl am acolo găzduind 3 site-uri micuțe. 🙂

  1. Multumim frumos Cristi pentru promotie.Chiar aveam nevoie de ceva de genul pentru ca Hola sau Ghost VPN mai dau rateuri uneori.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.