Cum mi-a stricat Lidl toate planurile pentru sămbătă

Vă spuneam zilele trecute, în alt context, că mi-am cumpărat o unealtă multifuncțională de la Dremel pentru a finaliza proiectul „veioza”. Sunt curios dacă ghiciți ce-am găsit astăzi la Lidl, unde am ajuns, de fapt, pentru a cumpăra chestiile din imaginea de mai jos.

pentru bricolaj

Trusa din dreapta are toate accesoriile de care ai nevoie pentru șlefuire, curățare, perforare, tăiere, șamd. Prima dată am văzut-o în oferta lor în urmă cu vreo doi ani, dar am tot amânat achiziționarea până n-a mai fost de găsit. Au băgat-o pe stoc azi, parcă special pentru mine!

Am suplimentat arsenalul cu două seturi, cu accesorii pentru șlefuit și tăiat, că pe acestea le folosesc cel mai mult construind antene și alte copilării. Cât despre ciocanul de lipit, de care nu pot spune că aveam nevoie, l-am luat fiindcă cel pe care-l foloseam până acum, primit de la tata socru, deși își face treaba, zici că-i de plumb și bâzâie ca un roi de bondari în călduri.

Pentru sâmbăta ce urmează plănuisem să termin îmbunătățirile aduse veiozei ambientale la care meșteresc de vreo două săptămâni, în pauzele de la relaxare, doar că, ajuns l-a Lidl am văzut-o pe cea din video-ul de mai jos. Mi-a plăcut mult, așa că ne-am împrietenit…

https://youtu.be/Dn032w8E9AM

M-a costat doar 80 de lei, dar merită fiecare bănuț. Are inclusiv telecomandă! E drept că nu este la fel de inteligență și nici nu arată la fel de bine ca cea construită de mine, dar în viață mai trebuie să faci și unele sacrificii…

Lidl, fiindcă tot v-am făcut reclamă gratis, vă puteți recompensa pentru milioanele de clienți pe care vi i-am trimis. 😆 Tot ce trebuie să faceți e să readuceți, când puteți, aparatul acela universal pentru ascuțit tot felul de chestii. Dar de data asta aduceți mai multe, să ajungă la toată lumea, că data trecută am apucat să-l văd doar în catalog. 🙁 Da, da, ăsta.

11 Comentarii

    1. La orice magazin din țară, teoretic, dar depinde de câți au pus ochii pe ea și-au ajuns acolo înaintea ta. Eu am luat-o din magazinul de pe b-dul Timișoara, din București, și-aveau destule…

    2. normal toate produsele se aduc din nou la un interval de 3 luni ….nu stiu sigur daca mai este politica asta acum dar cel putin asa era inainte…

  1. La Lidl bagă periodic truse din acelea, cam de 2-3 ori pe an. La Dedeman găsesti în permanenţă mai multe variante, inclusiv seturi numai cu accesorii care se consumă mai repede.

  2. Sa nu-ti pară rău dupa acel aparat,dupa ce l-am probat,imediat l-am returnat deoarece nu am reusit sa ascut nici cuţit (Friskas lama subtire) sau foarfeca.Asta a fost acum 4-5 luni.

  3. Chiar ieri (4 febr) am văzt la Lidl în Satu Mare că are acea trusă, şi eu pusesem ochii pe ea, în ideea că m-ar fi tentat şi un dremel. Negăsind trusa la Liddle (magazinul din sătmar fiind destul de mic), am cotat ole’ix şi am găsit mini-discuri diamantate pentru tăiat sticlă. Între timp pasiunea a fost eclipsată de o altă maşină supe-faină de tăiat sticlă, asta de aici, care totuşi are un preţ cam măricel (în România am văzut ceva începînd cu 4.000 lei) dar ce face e pur şi simplu artă. Nu renunţ însă la ideea unui dremel, pentru că e foarte util la multe mărunţişuri în casă.
    Felicitări pentru veioză, şi mai aştept să publici şi alte proiecte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.