Wallpaper-urile oficiale ale Windows 10 (link-uri de download)

Windows 10 e pe ultima sută de metri și e normal ca tot mai mulți dintre noi să fim interesați de noutățile pe care acesta le aduce față de versiunile anterioare. În ocazia de față aduc în atenția voastră posibilitatea de a beneficia încă de pe acum de wallpaper-urile oficiale ale sistemului de operare sus-numit, în caz că vă interesează.

img101

Cei dintre voi care ați instalat o versiune a Windows 10 TP/IP le puteți extrage fără niciun fel de efort din C:\Windows\Web. În schimb, cei care au preferat să amâne instalarea pentru momentul lansării versiunilor RTM sau Retail, pot descărca acum toate aceste wallpaper-uri de pe OneDrive.

Arhiva zip conține atât wallpaper-urile finale cât și cele disponibile inițial în primele versiuni TP ale Windows 10, douăsprezece de toate, la rezoluția de 1980×1200 px, printre care și deja faimosul wallpaper futurist la rezoluție 4K.

Pentru a descărca arhiva ce le conține pe cele oficiale faceți click aici, în schimb, dacă le preferați pe cele din Technical Preview, folosiți acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.