Link-uri de download pentru Windows 8.1 RTM DVD ISO (x86 en_US și x64 en_US) neoficiale

Link-urile de download pentru Windows 8.1 RTM DVD ISO x86 en_US și x64 en_US, neoficiale, au fost postate cu câteva minute în urmă pe pe forumul MDL, chiar dacă inițial se zvonea că acest lucru nu va fi posibil înainte de 1 septembrie.

Windows 8.1 RTM DVD ISO

Imaginile ISO ale DVD-urilor versiunilor Windows 8.1 RTM en_US x86 și Windows 8.1 RTM en_US x64 au fost încărcate pe torrent și pot fi descărcate ca atare, folosind orice client BitTorrent. Bineînțeles, e vorba de un leak (o scăpare), nicidecum de o lansare oficială. Lansarea oficială a Windows 8.1 RTM va avea loc, după cu bine știți, abia pe 28 octombrie.

Puteți folosi imaginile ISO ale Windows 8.1 RTM pentru a le inscripționa pe un DVD, sau crea cu ajutorul lor un stick USB de instalare bootabil.

Link-uri: MDL | Neowin

8 Comentarii

  1. Salut Cristian ! De mult urmăream articolele tale, dar în special cele scrise despre Windows 8.1.. Întrebarea mea sună în felul următor „Merită trecut la acest windows dacă folosim un windows 8 simplu?”

    1. Merită, evident că merită. E un Windows 8 îmbunătățit. Problema e că până atunci când va fi lansat oficial, va trebui să-l folosești în trial, licența actuală de Windows 8 nefiind validă pentru a-l activa.

    2. Atunci mai bine aștept până va fi lansat oficial.Îți mulțumesc încă odată pentru ajutorul acordat!
      P.S Rar am întîlnit așa bloguri,cu așa teme relatate foarte bine, care , evident , sunt de ajutor.Ești un Mozzart al blogurilor! Succes mult în continuare , Cristian !

  2. DETIN O TABLETA WINDOWS RT SURFACE si nu reusesc sa instalez o cheie internet 3g.Introduc cheia incerc sa o instalez si imi apare un mesaj in care spune ca nu se poate installa in computer aceasta aplicatie si sa caut in STORE aplicatia.multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.