Link-uri de download pentru Windows 8.1 RTM DVD ISO (x86 en_US și x64 en_US) neoficiale

Link-urile de download pentru Windows 8.1 RTM DVD ISO x86 en_US și x64 en_US, neoficiale, au fost postate cu câteva minute în urmă pe pe forumul MDL, chiar dacă inițial se zvonea că acest lucru nu va fi posibil înainte de 1 septembrie.

Windows 8.1 RTM DVD ISO

Imaginile ISO ale DVD-urilor versiunilor Windows 8.1 RTM en_US x86 și Windows 8.1 RTM en_US x64 au fost încărcate pe torrent și pot fi descărcate ca atare, folosind orice client BitTorrent. Bineînțeles, e vorba de un leak (o scăpare), nicidecum de o lansare oficială. Lansarea oficială a Windows 8.1 RTM va avea loc, după cu bine știți, abia pe 28 octombrie.

Puteți folosi imaginile ISO ale Windows 8.1 RTM pentru a le inscripționa pe un DVD, sau crea cu ajutorul lor un stick USB de instalare bootabil.

Link-uri: MDL | Neowin

8 Comentarii

  1. Salut Cristian ! De mult urmăream articolele tale, dar în special cele scrise despre Windows 8.1.. Întrebarea mea sună în felul următor „Merită trecut la acest windows dacă folosim un windows 8 simplu?”

    1. Merită, evident că merită. E un Windows 8 îmbunătățit. Problema e că până atunci când va fi lansat oficial, va trebui să-l folosești în trial, licența actuală de Windows 8 nefiind validă pentru a-l activa.

    2. Atunci mai bine aștept până va fi lansat oficial.Îți mulțumesc încă odată pentru ajutorul acordat!
      P.S Rar am întîlnit așa bloguri,cu așa teme relatate foarte bine, care , evident , sunt de ajutor.Ești un Mozzart al blogurilor! Succes mult în continuare , Cristian !

  2. DETIN O TABLETA WINDOWS RT SURFACE si nu reusesc sa instalez o cheie internet 3g.Introduc cheia incerc sa o instalez si imi apare un mesaj in care spune ca nu se poate installa in computer aceasta aplicatie si sa caut in STORE aplicatia.multumesc

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.