Mailbird primește în sfârșit faceliftul de care avea nevoie

Mailbird, după cum vă relatam în urmă cu câteva zile în articolul publicat pe programecalculator.ro, este programul cu care citesc și redactez email-urile în momentul de față, în Windows. Mailbird era deja unul dintre cei mai buni clienți de email pentru sistemele de operare de la Microsoft, iar actualizarea de astăzi vine să confirme că popularitatea acestuia e una meritată „cu vârf și îndesat”!

Mailbird versiunea 21

În versiunea anterioară nu-mi plăceau trei aspecte ale Mailbird. În primul rând nu-mi plăcea că pentru a vedea butoanele de ștergere, răspuns ori arhivare, trebuia să treci cu mouse-ul pe deasupra mesajului.

Nu-mi plăcea nici că nu puteai grupa sau muta mesajele prin drag & drop. În al treilea rând era neplăcut să nu poți seta orele de liniște și astfel, pentru a evita să-ți fie distrasă atenția de la lucruri mai importante de către newsletterele care, după cum știți, nu contenesc să vină, fie te dezabonai la ele (lucru pe care l-am și făcut de multe ori), fie închideai cu totul aplicația.

noile butoane din interfata mailbird

Noua versiune rezolvat fiecare dintre principalele mele nemulțumiri și îndrăznesc să sper că la un moment, o versiune viitoare va oferi inclusiv posibilitatea de dezactivare a scurtăturilor care, deși sunt conștient că altora le poate ușura munca, pe mine unul doar mă încurcă.

Acestea fiind spuse, dacă n-ați încercat deja Mailbird, acum e ocazia perfectă să o faceți! În plus, dacă folosiți mai puțin de 3 adrese de email, nici nu aveți nevoie să plătiți cei 6$ anual pentru a beneficia de versiunea Pro. Versiunea gratuită o puteți obține de site-ul oficial.

Eu îl folosesc deoarece prefer o aplicație desktop înaintea accesării versiunii Web a fiecărui cont în parte, dar avantajele acestei practici sunt multe și le veți cunoaște abia după ce o încercați.

4 Comentarii

    1. Inclusiv în articolul spre care făceam trimitere am spus 3, deci știam, din grabă cred că am apăsat 2 în loc de 3. :) Ms!

    1. Oh da, un client chiar fain într-o perioadă. Sunt curios cum mai arată acum,; știu că-mi plăceau la el mai multe chestii, dar cel mai mult îmi plăceau tab-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.