Mâine se deschide accesul în interiorul caselor de la Muzeul Astra (Muzeul Satului) din Sibiu

Statul prea mult cu ochii în fața monitorului nu-i sănătos deloc, așadar, o vizită la Muzeul Satului din Sibiu (Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA), ne va ajuta să ne limpezim vederea și să învățăm ceva nou despre trecutul țării noastre. În plus, începând de mâine se intră în programul de vară, interioarele caselor aduse din toate colțurile României fiind deja pregătite pentru primi vizitatori ai acestui an.

Tot în cadrul muzeului veți putea vizita și Galeriile de Artă Populară, o expoziție cu vânzare din care, dacă doriți, puteți achiziționa un suvenir autentic, parte a universului sătesc și al caselor tradiționale din România.

Muzeul Satului Sibiu - Muzeul Astra

Interioarele caselor din Muzeul Satului din Sibiu, pot fi vizitate de Luni până Duminică, de la 10:00 la 18:00, din Mai până în Septembrie. Prețul unui bilet pentru adulți costă doar 15 lei, 3,5 lei cel pentru elevii și studenții și 7,5 lei pentru pensionari. Pentru restul tarifelor descărcați acest document.

Am pregătit și o galerie cu câteva dintre fotografiile făcute de mine, azi; o puteți accesa aici. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Complexul Naţional Muzeal ASTRA Sibiu, vizitați site-ul oficial al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.