Dr. Mayer WT5000: din ce-i fac un capac?

La recomandarea stomatologului am renunțat la ața dentară pentru irigator. Ne-a plăcut cum se comportă modelul WT5000 al Dr. Mayer și l-am păstrat. Singura chestie care nu ne-a prea încântat la el a fost rezervorul fără capac.

Apa din rezervor o schimb zilnic, deci e important ca noul capac să se deschidă cu ușurință, dar să nu-și ia zborul când aparatul e în funcțiune. Deocamdată i-am tras unul din folie de aluminiu, dar trebuie înlocuit des, la 2-3 zile, și bâzâie rău din cauza vibrațiilor.

Mayer WT5000 (3)

Dacă n-ar fi pentru presiunea bună și accesorii, m-aș fi orientat spre altceva, însă vreau să îl păstrez. Bine, acum nici de retur nu mai încape vorba, s-a dus de mult această posibilitate.

Idei?

18 Comentarii

 1. Știi izolatorii ăia electrici termocontractabili? Care se strâng și se mulează pe legături? Poți încerca cu un d-ăla dacă găsești așa mare.

 2. Ăsta de exemplu are 76 mm în diametru. Desfășurat ar avea piX76mm=238.64mm, cred că mai mult decât îndeajuns pentru lățimea device-ului. Tăiat cu un cm sau doi mai mare decât ovalul, cred că poți face un capac decent.
  Există evident și tuburi de lățime mai mică, ăsta ar fi overkill.

 3. Eu as incerca din polistiren extrudat. Tinand cont ca umbli des la acest capac, iar accesul trebuie sa fie destul de usor, cred ca aceasta ar fi cea mai buna varianta. Il faci cu o jumatate de cm mai mare decat rezervorul si cu un pistol de lipit sau ceva de genul asta faci un sant exact cat reservorul. Bafta.

  1. Mă gândeam și la plexiglas, pe care să-l tai la dimensiuni și să-l fixez cu un colier din tubul recomandat de Antipaxi.

 4. O bucată de tifon pe care o prinzi cu un elastic din acela cu care-ți legi teancurile de bani 🙂 . Cu polistiren cred că scârțâie ca dracu în timpul folosirii.

 5. Am achizitionat si eu acum 2 ore unul si nu il pot pune in functiune….il aprind dar nu imi curge apa….are cumva vreo chestie care trebuie facuta???Multumesc

  1. Al meu avea un plastic peste valva rezervorului, altceva decât să dezlipești respectivul plastic, să umpli rezervorul cu apă și să-l înfigi bine pe valvă, nu, deci presupun că al tău e defect.

  2. Cum ai rezolvat situatia?
   Si al meu e nou-nout si nu porneste…

 6. Aparatul meu nu mai „lanseaza” apa cu aceeasi putere, desi nu a patit nimic (la nivelul cel mai ridicat, scoate apa cu chiu cu vai). Desfacut piesa cu piesa totul pare in regula,dar tot are acest comportament.
  A mai patit cineva asta si daca da, a reusit sa rezolve problema?
  Multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.