O mică problemă…

Aseară, din neatenție, am pus pe butuci serverul care găzduiește blogul. Fiind 100% convins că se realizează automat un backup în fiecare noapte, inițial am crezut că nu-i chiar așa de grav pe cât părea. Ei bine, backup-ul nu se mai realizase din 24 ianuarie. Cu un efort imens al celor de la xservers, am reușit să recuperez toate articolele și comentariile postate până în 19 februarie.

La prima vedere, s-au dus pe apa sâmbetei circa 80 – 100 de comentarii și 15 articole, dar în decursul zilei de astăzi voi face tot posibilul să le recuperez și pe acestea. Îmi pare rău pentru neplăcerile ocazionate și vă promit că fac tot posibilul să remediez problemele cât mai curând posibil. Vă mulțumesc!

4 Comentarii

  1. Am observat azi noapte pe la 1 cand am intrat sa vad ce mai e nou ca nu merge dar credeam ca lucrezi la server .E nasol sa nu ai backup la zi facut si eu am patito cu cei de la nshost cand le-au „spart” serverele am pierdut 3 luni , aveam backup zilnic facut pe serverul lor dar cica si alea au fost sterse .Asa ca m-am invatat minte am instalat pluginul BackWPup si il fac zilnic pe dropbox si ftp .Sper sa le recuperezi repede .

    1. Am recuperat toate articolele. Am pierdut doar comentariile postate între 23 și 28 februarie, dar și fotografiile și screnshot-urile din aceeași perioadă. Fotografiile încă le mai aveam pe cardul SD, screenshot-urile a trebuit să le refac; mi-au mai rămas doar câteva. Cu puțin noroc și timp, până la miezul nopții totul revine la normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.