Mini M8S II Smart TV Box (primele impresii)

La fel ca orice alt Smart TV Box, Mini M8S II este dispozitivul pe care-l conectezi la TV-ul pe care dorești să-l transformi în unul (și mai) smart. Eu l-am ales pentru cei 2GB de memorie RAM și grafica Mali-450, iar după o zi de utilizare mă declar satisfăcut de alegerea făcută.

Mini M8S II

Launcher-ul Bee UI nu este dintre cele mai performante, stabile și atractive cu care am avut de-a face, dar îl voi păstra în cele două săptămâni în care voi testa Mini M8S II-ul. Acesta vine însoțit de un player video, unul audio, un cititor de log-uri, un joc, un file browser și Kodi.

Conexiuni are suficiente: HDMI, 2x USB 2.0, WiFi, Bluetooth, RJ45, slot MicroSD.

Mini M8S II - conexiuni

Este alimentat la 5v 2A, prin propriul transformator cu mufă Jack. Aș fi preferat o conexiune USB, asta în cazul în care transformatorul va ceda înaintea dispozitivului. Vine însoțit și de o telecomandă, dar aceasta s-a adeverit a fi utilă doar pentru a-l porni și opri, navigarea prin meniuri cu ajutorul acesteia făcându-se extrem de greoi.

Mini M8S II - telecomanda transformator

În ceea ce mă privește am și uitat de ea, folosind în schimb o tastatură și un maus Bluetooth, mult mai practice pentru a interacționa cu aplicațiile și meniurile acestora.

Carcasa este construită dintr-un plastic de o foarte slabă calitate, dar spre diferență de un telefon, Box TV-ul nu riscă să ia trânte ori să se așeze careva pe el, așadar nimic de reproșat din acest punct de vedere.

Îmi place mai ales că nu se încălzește pe durata funcționării! Am urmărit pe el 3 filme FullHD, unul după altul, iar redarea a fost impecabilă, fără sacadări sau audio distorsionat (folosind VLC pentru Android cu accelerarea hardware activată).

4K încă n-am redat pe el, urmează.

În fine, mă opresc aici deocamdată, dar voi reveni cu mai multe detalii, ca de obicei, după cel puțin 2 săptămâni de utilizare zilnică. Dacă aveți întrebări cred că știți ce aveți de făcut! Am să vă răspund cu plăcere la fiecare dintre acestea.

7 Comentarii

  1. Si eu sunt in cautarea unui Tv Box pentru inlocuirea unui Himedia Q5 si am gasit un Beelink, am mai avut experienta cu un Tv Box Belling care mi s-a parut destul de ok.

  2. Asteptam cu nerabdare un review complet in perioada urmatoare, sa ai suficient timp sa „il alergi”, sa ii descoperi ce „+/-” are .
    Multumim de primele impresii si sper sa se ridice si sa ramana la inaltimea standardelor, fiind un dispozitiv cat se poate de potent din punct de vedere al specificatiilor tehnice.

  3. Astept adevaratul review dupa minim o luna de utilizare… folosesc un chromecast momentan si isi face treaba binisor spre mediocru. Acel alimentator cu mufa jack nu este o problema… in cel mai rau caz tai cablu, pastrezi mufa jack si cu un alt alimentator devine ca nou. Eventual noteaza undeva polaritatea cand inca mai este functional, desi in 99,99% minusul este pe exterior si plusul la interior, insa nu se stie niciodata cu chinezii astia inventivi.
    P.S. poate il poti testa si pe un tv 3D polarizat.

  4. Salut, ma tot chinui sa instalez, sa-i dau de cap, sa instalez canale tv romanesti si nu reusesc, imi poti spune si mie cum te rog

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.